Nem olyan színű lett a kutyám, mint amilyet akartam. Be tudom cseréltetni?
Szeretném visszavinni és másikat hozni helyette, mert nem olyan színe lett, mint amilyen kiskorában kölyökként volt és ezzel a bundával így már nem annyira tetszik. Szeretném becserélni és inkább egy másik kölyköt választani helyette.
Van erre valamilyen mód?
9 hónapos a kutya, kan, még nincs vele csinálva semmi, nem kasztráltuk, meg ilyenek, teljesen ép és egészséges. Így visszaveszik vajon?
hajajj. van valami oka a színnek, vagy csak az tetszik? ezalatt a 7 hónap alatt nem nőtt a szívedhez annyira a kutya, hogy ne tudd visszavinni?
amúgy a tenyésztőt kérdezd. de én a helyében nem adnék másik kutyát csak azért, mert ennek nem tetszik a színe... :/
Yorkit vettem, és nagyon szép fekete volt, mikor elhoztuk, öröm volt ránézni, most meg olyan, mintha őszülne. Ilyen fura szürkés, ezüstös szőre lett, teljesen kivilágosodott.
Én direkt fekete hátút szerettem volna, erre azzal szembesülök, hogy szép fokozatosan megőszült...
A yorki kölyköknek mind feketék majd idővel kivilágosodnak/ezüstszínűek lesznek nem kell festeni ahoz :)
Amúgy meg kellett volna lássad a szüleit és rájöhettél vólna hogy a kölykök is ezüstszínűek lesznek.
A kölyök yorkiek mind feketék. Ha utána jártál volna a standardnak, és MINDENNEK, akkor most nem járna ekkora hülyeség az eszedben. Egy élőlényről beszélünk. Az egy dolog, h nem olyan lett mint vártad, de neki te vagy a mindene. Nem hiszem el, h képes vagy csak úgy kicseréltetni!
Ha meg szaporítótól vetted, így jártál, mert valószínűleg nem is yorkiet vettél. Ha nincs törzskönyve, nem kennelből hoztad, akkor nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!