Miert hiszik azt az orvosok hogy majd ilyen arak mellett olyan sokan fognak ivartalanitani?
Sok jogos dolgot irtok, de valamit megkell erteni.. Mas a varosi, normalisan kereso ember, aki torodik a kutyajaval es fontos neki, hogy ne lancra verve tartsa es rendesen egyen, megha nemis draga etelt, meg persze foglalkozzon vele. De falvakba mi van? Szegenyseg, ahol elobb utik agyon a talalt kiskutyat, minthogy hazavigyek es akar csak ideiglenesen is megtartsak es megetessek. Ez varosban nem elfogadott, de a falvakban altalanos. A fel falu igy tartja a kutyajat es ez zavaro tenyleg, de ugysem lehet ellene tenni, torveny nem tiltja, mert van fedel a feje felett es a lanc hossza is "jo". Szoktam vinni a kutyanak teszkos tapot, de "valamiert" a nagymamam jobban erdekel mint a kutya ha meglatogatom..
Engem pedig nem az bosszant fel, hogy egy pesti, 200 ezret kereso embertol elkernek 30 ezret (bar szerintem ezis sok de m1..), hanem a videken elo, allatait alig etetni tudo embereknek semmi segitseget nem adnak! Megcsak tamogatas sincs, kutya pedig kell, minimum 1 kutya 1 hazhoz mert sok a betores, lopas, kell hazorzo, megha rossz korulmenyek kozott is tartjak. Neha persze kenyer melle kap maradekot, de nagyreszben csak azt kap valobban ugy lattam..
Nem, nem kell kutya! Házőrzésre mit ér egy láncra vert kutya? Meg úgy általában a kutya? Lefújják, megmérgezik, agyonverik. Hidd el, ma már nem visszatartó erő.
Riasztót kell telepíteni, hosszú távon olcsóbb, mint egy kutyát eltartani.
Tartom azt a véleményt, hogy akinek arra sem telik, hogy normálisan etesse az állatát, az ne tartson.
Nah, ez egy 4 éves kérdés, azóta a kérdező kijárta az orvosit (remélem) leírná, akkor hova is lehet menni a szuperkedvezményes ivartalanításért?
Sokaknak jól jönne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!