Miert hiszik azt az orvosok hogy majd ilyen arak mellett olyan sokan fognak ivartalanitani?
Egyetertek hogy nagyon rossz a fizetese mindnekinek, ezert pofatlansag ennyit kerni! Nyilvam ha az arlan fizetes nem tudom, pl 70 helyett 200 ezer lenne, akkor nem tiz ezren problematnak. Allatorvosira jarok, aki kerdezte:)
Sajnos egyetertek, hogy a mama kutyatartasa borzaszto, de keritese sincsen, ezert a lanc muszaly, fel a kutyatol, a kajat dobja neki, a vizet pedig odatolja, amig a kutya a kajat tavolabb eszi. Sajnos mas a felfogasa, mint nekem. En agyban alatatom es minden joval ellatom a kutyaimat. Persze nem csak kenyeren el, neha maradekot is kap es amikor megyek latogatoba mindig viszek tapot es konzervet!
Aki ilyen szegenyen el, hogy keritese sincs, annak szerintem a kutyatarsi gond a legkevesebb. Azert tart kutyat, mert az jelez ha valaki vagy valami behatol a telekre mert csirket es egy barit tart es fel a loposoktol. Ha leteszem az allatorvosit, sosem lesz pofam 30 ezret kerni egy meheltavolitasert! Az rengeteg, tudom mennyi az anyagkoltseg!!'
Aha, persze...kamu.
Ha tényleg állatorvosira járnál, nem tetted volna fel a kérdést, mert tisztában lennél azzal, hogy mi mennyibe kerül, a továbbképzések árával, és minden egyébbel, amivel a felelős kutyatartók is.
Ki vagy akadva az ivartalanításon, amikor az az egyik legolcsóbb műtét. Ugyan már, dehogy leszel állatorvos. XD
Ez pofátlanság? Az orvos ránéz a lovam lábára, megtapogatja, behajlítja kétszer és máris ugrik a 30 ezer.
Akinek nem tetszenek az árak, ne tartson kutyát vagy fogadja el, hogy mások felelőtlennek tartják.
Nekem azert nem mindegy, hogy az egyik doki 10ert hereli a kutyamat varratszedessel es gyogyszerekkel egyutt, vagy ugyanezt a procedurat 20ert vallalja. Szerintem neked sem mindegy, hogy harminc vagy hatvan ezret ker ugyanazert. Ettol meg kifizetheted a hatvan ezret is csak akkor te vagy a hulye, mert mas fele annyiert csinalja. Az a baj az olyan emberekkel, mint te, hogy nem jartal meg mondjuk kistapolcan, beremenden es hasonlo falvakban. Nem is ismeros a nevuk mi? Mert akkora a csorosag, hogy a terkepen a helyet is sajnaljak egy harom utcas falura. Csak dobalozol a harminc ezrekkel, mert megteheted, de az meg sem fordul a fejedben, hogy az orszag majdnem fele annyibol el egy honapra. En nem, sokkal de sokkal tobbol es en is megtehetem, ha beteg a kutyam, akkor siman odavagjak egy harmincast az asztalra a doki ele, de tudod itt elvekrol van szo. Hogy nem fizetek ketszeres es haromszoros arakat ugyanazert. Aki meg nem teheti meg, annak mondhatod, hogy felelotlen, ha egyszer annyi van neki
Es barmennyire nem tetszik a videki kutyatartas nekem sem, elkell fogadni, hogy nem mindenki tarsnak, baratnak vagy gyerekhelyettesnek tartja a kutyat, hanem szimpla allatkent, mint egy csirke az udvarban es kesz. Ez ellen ugy sem lehet tenni, maximum annyit, hogy mi maskent tartjuk a kutyainkat, hogy ne nepesitsuk a rossz korulmenyek kozott elo kutyak taborat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!