Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan gyozzem meg errol a...

Hogyan gyozzem meg errol a szuleimet?

Figyelt kérdés

Tombhazban lakom 15 eves lany vagyok, es szeretnek egy torpe spiccet...persze a szulim nem akarnak tombhazba kutyat tartani.Mar volt cicam de meghalt 5 ev utan, tengerimalacom is volt de elkellett ajandekoznom...

Nem tudom hogyan gyozzem meg oket hogy kell nekem egy kutya, mert hianyzik az hogy legyen mirol gondoskodjak es az is hogy ha gondoskodom rola akkor az az allat valahogy viszonozza is, gondolok is arra hogy bujik hozzam meg nah szeret...

2014. nov. 16. 20:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
a 19es valaszonak mondom, komolyan veszem a lovaglast nem csak hobbi...most vege van a versenyszezonnak ezert megyek csak egyszer hetente..tavasszal 2szer 3szor...rd mind a mrllet van ki lovagolja a lovat mikor nem vagyok ott...1 orara van tolem a lovarda szoval nem kis tavolsag...
2014. nov. 19. 21:21
 22/28 A kérdező kommentje:

20as :) orulok hogy a vegere megertettuk egymast, es tudom hogy igazad van mert tapastaltabb vagy kutyateren mint en...kutyasuliba nem tudnam hordani mert nincs a kornyeken de mindent megtennek erte ugyis jon a tel sok idom lenne...tavaszra tanultabb lenne legalabbis szobatiszta...a szomszedomba is van kutya 3 honap alatt osszejott neki a szobatisztasag...

Szerintem ha sok idot forditunk ra akkor fegyelmet is tanulna...turelmes tipus vagyok, foleg az allatokhoz :)

nagyon szeretnek egy kiskutyat meg az itt mondottak alapjan is, szeretem a kihivasokat es ha valamit elkezdek akkor azt vegig csinalom altalaban

2014. nov. 19. 21:26
 23/28 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt szobatiszta??? Pfff...

Fogalmad nincs a kutyanevelésről. Először tanulj, utána hisztizz kutyáért.

A lovas válaszod meg gyenge kifogás.

2014. nov. 20. 08:11
 24/28 A kérdező kommentje:

Harom honap alatt erte el a szomszedlm hogy szobatiszta lett a kutyusa...nekem is kevesnek tunt de miert ne lehetne igaz?

Nem tudom mennyire vagy jartas a lovas temaban de nen hiszem hogy ertesz a lovaglashoz...es nen tudom mi a gondod vele?

2014. nov. 20. 14:38
 25/28 anonim ***** válasza:
A kutyám egy hónap alatt lett szobatiszta. Nem volt neki elég a napi háromszori séta az igaz, de ha le kellett mennie gyakrabban, jelezte, nem csinált be. Simán lehet egy kutya rövidebb idő alatt szobatiszta, ha foglalkoznak vele.
2014. nov. 20. 14:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Látod, ennyit se tudsz. Egy kutya nem 3 hónap alatt lesz szobatiszta, hanem max pár hét alatt. De persze ehhez foglalkozni kell vele.
2014. nov. 20. 18:30
 27/28 A kérdező kommentje:
Ha visszabb olvasol fel evet irnak egyesek... ez attol fugg szerintem hogy mennyitt foglalkozol vele, a szomszedom is gimis 2 evvel idosebb tolem de ugyanannyi volt mint en mikor kapta a kutyajat...
2014. nov. 20. 23:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Fél év....persze, akkor, ha nem foglalkozol vele, és a kutya magától tanulja meg, hogy házon belül nem ürít. :D
2014. nov. 21. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!