Most akkor elkezdett tüzelni vagy sem? Teljesen tanácstalan vagyok.
Beszeretnénk a kutyusunkat fedeztetni a szuka kutyusunkat (tenyésszemlézett, herpesz és diszpláia szűrt), ez lenne az első alma, most 3 éves.
Viszont nem tudom megállapítani, hogy tüzel-e..
A pérája meg van dagadva, puha, és nagyon kevés átlátszó folyadék jön belőle, mindez tegnap óta. Most kezdi majd a tüzelést? Igaz az, hogy az első vérzéstől kell számolni a napokat?
A keverék kan kutyánk nem környékezi még.
úgy tűnik,most fogja kezdeni.
9. naptól próbáljátok befedeztetni, aztán 2-3 nap múlva megint.
Amikor már megáll a kannak, valószinű h fogamzóképes is.
Sok sikert!
Kösz a válaszokat, nézegetem folyamatsoan a kisasszonyt. Azt véletlen sem szeretnénk kipróbálni, hogy a kis keverékünknek megálljon, addig ő a szomszédba költözik, mivel kennelünk nincs, és egyébként is mindketten bentlakásosak.
Remélem, sikerül :)))
A vérvizsgálatot megcsináltatjuk, de a dokink azt ajánlotta, hogy a tüzelés 9. napján vigyük el, addig mérni felesleges.
Külföldről fogunk fedeztetni, egy gyönyörű szép, nagyon jó kennelből származó sokszoros champion kannal 500 km-re lakik tőlünk, és a fedeztetésre csak egy alkalom van, ezért is kérdeztem, hogy akkor mikor is kezdődik, nehogy lekéssük.
A kutyusunk tenyésztője nem mondható a legjobbnak, inkább "középkategóriás kennel", ő még soha nem fedeztett külföldről, szerintem még a külföldi vonalakat sem ismeri...
2-3 napon belül várható a tüzelés. Egyébként azért mert a kutyád tenyésztője nem fedeztetett még külföldön nem jelenti azt,hogy nem ismeri a külföldi vonalakat.
Én sem tudok még külföldi fedeztetést felmutatni,mégis ismerem az összes valamire való külföldi kant,szukát és a vonalukat a fajtnánkban(ill.színünkben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!