Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan problémám lenne, hogy 1 évvel ezelőtt a párom elkezdett smsezni lányokkal. Rájöttem, azt mondta abbahagyta. De a mai napig mindig előkerül valaki, hol egy régi lány, hol munkatárs, akikkel számtalan sms-t vált. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Ez a kapcsolat több "sebből vérzik".
ELőször is az sms-ek, utánna azok a bizonyos ismerkedős oldalak, msn...végül ez az elhidegülés.
Gondolom az elhidegülés ezek miatt a 'csajozások' miatt van. Nem tudom mit olvastál a telefonjában, de bármi is volt az téged ez bánt.
Ha nem szeretnéd még a fiút, akkor nem is érdekelne h mit csinál. Ebből következik h sztem adj neki egy legeslegutolsó esélyt, mégpedig úgy h válaszút elé állítod. Szépen megmondod neki h vagy te, vagy a többi csaj. HA nem kap észbe, akkor felesleges továbbra is rabolnotok egymás idejét....
Szia!Én is ugyan ezzel a problémával küzdöttem.1 éve voltunk együtt mikor észrevettem mit csinál,fél évig ment hogy többször is összevesztünk ez miatt hogy újra és újra megteszi.majd szünet.nem egész 1 éve újra kezdte és akkor megmondtam neki hogy vagy abbahagyja vagy otthagyom.Abbahagyta törölte magát mindenhonnan.
Azt mondta csak nagy a szája és ismerkedik(szerinte semmi rosszat se tett).Már azt hittem minden oké mire most kiderült hogy 1 hónapja megcsalt(bár nem neten ismerte meg a csajt hanem vki bemutatta neki és sms-eztek).
Én azt tanácsolom hogy nagyon gondolkozz el azon hogy érdemes e vele maradni hisz ha egyszer elkezdi lehet hogy az lesz a vége mint nálunk.Az is lehet hogy nem,de mindenesetre sürgősen meg kell oldani,hogy ne legyen belőle nagyobb baj.
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!