Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan problémám lenne, hogy 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan problémám lenne, hogy 1 évvel ezelőtt a párom elkezdett smsezni lányokkal. Rájöttem, azt mondta abbahagyta. De a mai napig mindig előkerül valaki, hol egy régi lány, hol munkatárs, akikkel számtalan sms-t vált. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az sms-ek tartalma nem igazán tetszik. Ugyanez az msn is, meg olyan oldalakra regisztrál, ahol lehet ismerkedni. Mert azt tudom, hogy szeret ismerkedni, de a beszélgetés tartalma nem mindegy. És én tudok a dolgairól, de ha mondom neki, hogy hagyja abba, azt mondja, már rég abbahagyta, de közben nem. És így nem rám figyel, nincs meg a lángolás, már csak szinte vagyunk egymás mellett. Teljesen magam alatt vagyok emiatt. Mit tehetnék? Hiába mondom neki, azt mondja megértette, de látom, hogy nem. Tanácstalan vagyok!
2009. aug. 7. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolat több "sebből vérzik".

ELőször is az sms-ek, utánna azok a bizonyos ismerkedős oldalak, msn...végül ez az elhidegülés.

Gondolom az elhidegülés ezek miatt a 'csajozások' miatt van. Nem tudom mit olvastál a telefonjában, de bármi is volt az téged ez bánt.

Ha nem szeretnéd még a fiút, akkor nem is érdekelne h mit csinál. Ebből következik h sztem adj neki egy legeslegutolsó esélyt, mégpedig úgy h válaszút elé állítod. Szépen megmondod neki h vagy te, vagy a többi csaj. HA nem kap észbe, akkor felesleges továbbra is rabolnotok egymás idejét....

2009. aug. 7. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a baj. Állította, hogy én vagyok a legfontosabb, h soha senkit nem szeretett még ennyire, és hogy nem is fog. De közben mentek az sms-ek, üzenetek az iwiwen, msnezés, persze tagadta, hogy semmi olyan nincs bennük. Aztán most nyaraláson összeismerkedett egy 14 éves lánnyal (20 éves a volt barátom), és mikor már nagy ráripakodtam, kinyögte, hogy tetszik neki. Na, mondom akkor jó szórakozást a játszóházban, remélem szép ruhákat választanak a barbiknak. Elegem lett a hazugságokból, a be nem tartott ígéretekből és abból is, hogy végülis egész idő alatt át voltam b.szva. Ennek 4 napja. Túl gyerek még hozzád. Hidd el, ez egyre csak rosszabb lesz, jobb előbb megtenni a szükséges lépéseket, mint hónapokig várni, türelmesnek lenni és szenvedni a sok együtt töltött idő miatt. Én nem így tettem, vártam, tűrtem, de betelt a pohár. Hagyd ott, az ilyen nem képes komoly kapcsolatra, és nem is való neki, amíg úgy viselkedik, mint egy gyerek.
2009. aug. 7. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd el! Akkor majd a fejéhez kap.
2009. aug. 7. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én is ugyan ezzel a problémával küzdöttem.1 éve voltunk együtt mikor észrevettem mit csinál,fél évig ment hogy többször is összevesztünk ez miatt hogy újra és újra megteszi.majd szünet.nem egész 1 éve újra kezdte és akkor megmondtam neki hogy vagy abbahagyja vagy otthagyom.Abbahagyta törölte magát mindenhonnan.

Azt mondta csak nagy a szája és ismerkedik(szerinte semmi rosszat se tett).Már azt hittem minden oké mire most kiderült hogy 1 hónapja megcsalt(bár nem neten ismerte meg a csajt hanem vki bemutatta neki és sms-eztek).

Én azt tanácsolom hogy nagyon gondolkozz el azon hogy érdemes e vele maradni hisz ha egyszer elkezdi lehet hogy az lesz a vége mint nálunk.Az is lehet hogy nem,de mindenesetre sürgősen meg kell oldani,hogy ne legyen belőle nagyobb baj.

Sok Sikert!

2009. aug. 7. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsokat.Már én is gondolkodtam azon, hogy elhagyom,de már lassan 8 éve vagyunk együtt, most vettünk egy közös lakást, úgyhogy nem szeretném ezt a megoldást választani. Valahogy meg kellene neki magyarázni, de azt nem tudom,hogy hogyan.Már kérdeztem, hogy a fordított helyzetben ő örülne-e neki, és a válasz a "nem" volt.Akkor én nem értem már, ahogy azt sem, hogy miért van rá szüksége, hisz már 28 éves, komolynak kellene lennie. Mi a megoldás?
2009. aug. 10. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!