A kutyusom már 2 napja nagyon köhög. Mit adjak neki? tanácstalan vagyok!
"Annyi volt tegnap bementünk délelőtt,megkérdezte mi a baja,mondtam neki h köhög.erre ö azt válaszolta h neki vannak más"betegei"ami súlyosabb kúráljam én házilag!"
magyarul nem voltál állatorvosnál, csak egy hentesnél
amúgy meg második vagyok és ne tűrd el, izé, mit is?
vidd el a kutyádat állatorvoshoz, mert látatlanban még egy állatorvos professzor sem fogja neked megmondani, mit csinálj a kutyáddal, pláne nem a GYK olvasói
amúgy meg a felelős állattartás ott kezdődik, hogy orvoshoz viszed az állatot, ha beteg és min. ragaszkodsz hozzá, hogy megvizsgálják...vagy ha nem teszi a doki, akkor elviszed másikhoz....
amúgy meg baromira unom az ilyen kérdéseket, ha az én állatkáim betegek, én megyek a dokihoz vele, addig, amíg meg nem gyógyul, mert ez a természetes, nem az, hogy itt kérdezősködsz róla, hogy mit adj neki...pláne, az nem normális, ha be is adsz neki valamit esetleg egy itteni beírás alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!