Mit csinaljak a Jack russel terrieremmel? Masfel eves, am az utobbi par honapban megvaltozott. Elkezdett mas kutyusokra tamadni, mi lehet az oka?
Valószínűleg azért viselkedik így, mert ivarérett lett.
A kutyaiskolát mindenképp javaslom, és akár az ivartalanítás is segíthet.
szabályokat hozni,és betartatni!
komoly gond lenne, ha a kutya a saját feje után menne a mindennapi séták során !!
pl :......
......
odamegyek a gazdihoz , ugatok ő rámadja a pórázt, kihúzom az ajtó, ugrálok rá a kapunál, majd rohanok az árokpartra, a gazdit magam után húzva, az érdekes szagokat szaglászva, néha arrébb is megyek, ....ott egy macska a túloldalom indulok utánna , közben a kocsik fékeznek körülöttem, mert átfutottam az úton, a gazdi próbál visszafogni, meg közben kiabál velem, de édes a szabadság,a nyakörv meg szorítja a nyakam, de semmi gond mert a gazdi fut mögöttem, szemből másik kutya jön, akkor most ugatok rá, itt a sarkon elmegyek jobbra, ( a gazdi rángat balra, de arra semmi érdekes sincs)
itt lakik a kerítés mögött az a szép szuka, arra megyek, közben egy biciklis nekimegy a gazdinak, kiabálnak!!
szarnom is kell , húzom a fűre a gazdit, ő meg ellenkező irányba, és kiabál velem, babakocsis néni is mérges, kis gyerekek vannak körülöttem, nem szeretem őket,mert hangosak, harsányak, meg akarnak simogatni, de olyan fenyegetően teszik !!
futni szeretnék, de nem engedik, így hát ugatok mindenre-mindenkire,
hiszen mindent megtehetek ,nincs aki szabályok közé szorítana!
anya ezt nem engedte, a tesóimmal is csak akkor játszhattam, ha ő megengedte, a tenyésztőm is mindíg megszabta,hogy mikor mit tehetek.
de náluk mindíg nyugodt voltam,soha nem pörögtem, soha sem hánytam naponta, soha sem fájt a nyakam séta után,
és mégis békében éltünk !!!
gazdi én nem ismerem a kreszt,és nem ismerem a világot, hát hogyan is irányítsalak benne én -téged ??????:):):):)
Nekem van egy staffordshire terrierem, ismerősöm pitbulljával nőttek fel,imádták egymást. Nem volt gond soha, hiába támadott másra is a pit, a staffimra sosem .Egyszer viszont történt valami, és csúnyán összekaptak, állatorvos lett a vége :S Azóta nem visszük őket egymás közelébe...
Viszont a staffimhoz került egy 1 éves tacskó fiúcska, akivel nyalják falják egymást. Imádják egymást, folyton együtt vannak, együtt alszanak ... nem lehet őket szétválasztani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!