Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tanácstalan vagyok a bichon...

Tanácstalan vagyok a bichon bolognese kutákrol. Segitesz? Többilent.

Figyelt kérdés
Volt olyan akiaztmondta hogy szofogadattlan,nemlehet neki megtanitanisemmit... deviszont voltolyan aki aztmondta hogynagyon játékosak.. szerintetek milyenek?:)
2011. szept. 24. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
a barátnőmnek ilyen kutyusa van. szerintem szófogadó szeretnivaló kis jószág:) nagyon sokat hízeleg.
2011. szept. 24. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon okosak, meglehet tanítani bármire:-) Attól függ a gazdi mennyit foglalkozik velük...
2011. szept. 24. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bolognesem van, kedves, mindenkivel barátkozós kis jószág. A párom nagyon elkényezteti, így ő nem a legokosabb jószág, viszont a kutyaiskolában hallottam, hogy valaki nagyon jó eredményeket ért el, az ilyen fajtájú kutyusával. Amúgy tényleg okosak, ha kutyaként kezeled őket. Nekem inkább a szőrével van problémám, mert kertes házban lakunk, és nagyon nehéz így tisztán tartani.
2011. szept. 25. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is bolognese van. nagyon játékos, konnyen tanul, bár eléggé szófogadatlan, de szerintem csak mert még kolyok(fel eves), es csintalan. nagyon kedves, aranyos kutyus, mindenkivel szivesen baratkozik
2011. nov. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!