Tanácstalan vagyok a bichon bolognese kutákrol. Segitesz? Többilent.
Figyelt kérdés
Volt olyan akiaztmondta hogy szofogadattlan,nemlehet neki megtanitanisemmit... deviszont voltolyan aki aztmondta hogynagyon játékosak.. szerintetek milyenek?:)2011. szept. 24. 23:08
1/4 anonim válasza:
a barátnőmnek ilyen kutyusa van. szerintem szófogadó szeretnivaló kis jószág:) nagyon sokat hízeleg.
2/4 anonim válasza:
Nagyon okosak, meglehet tanítani bármire:-) Attól függ a gazdi mennyit foglalkozik velük...
3/4 anonim válasza:
Nekem bolognesem van, kedves, mindenkivel barátkozós kis jószág. A párom nagyon elkényezteti, így ő nem a legokosabb jószág, viszont a kutyaiskolában hallottam, hogy valaki nagyon jó eredményeket ért el, az ilyen fajtájú kutyusával. Amúgy tényleg okosak, ha kutyaként kezeled őket. Nekem inkább a szőrével van problémám, mert kertes házban lakunk, és nagyon nehéz így tisztán tartani.
4/4 anonim válasza:
nekem is bolognese van. nagyon játékos, konnyen tanul, bár eléggé szófogadatlan, de szerintem csak mert még kolyok(fel eves), es csintalan. nagyon kedves, aranyos kutyus, mindenkivel szivesen baratkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!