Bolognese vagy havanese? Melyiket válasszam? Tapasztalatok?
havanese ,nekünk volt is ..most is van egy 3 hónapos sokkal szebbek mint a bolognese-ek..
de nekem nagyon tetszik az egész kutya személyisége :) játékosak ,okosak...a mi 3 hónaposunk imádja a vízet állandóan az itató tálba fürdik XD
Nekem bolognese-em van! Egyszóval amit tudok róla mondani: IMÁDOM! :)
Nagyon aranyos, hálás, könnyen tanul.
És kertes házban lakunk, imád rohangálni az udvaron és a boxer kutyusunkkal ,,játszani" (ami nagyjából az ugrálással, fejére mászással, és ugatásával egyenlő :) ).
A szőrét naponta, maximum 2 naponta fésülöm, és ollóval vágom, kb 4 cm-esre, szóval nem viszem kozmetikushoz,.
A szemt naponta, vagy 2 naponta bórvizzel mosom, ami a patikába 283 Ft/dl.
Én imádom, állandóan 2 lábon pitizik, és kitűnő jelzőkutya.
Játékos, ragaszkodó, és nem félős.
Én a bolognese-re szavazok. A havanese-nek talán egy picit zömökebb a teste(legalábbis amiket láttam), és durvább a szőrük. A bolognese-nek meg selymes marad.
Mind 2ő szőrös patkány xD
Vegyél juhászkutyát az legalább kutya :D
Szintén bolognese. Jól döntöttünk amikor befogadtuk.
Szerintem a kettő közül mindegy, hogy melyiket választod, mert úgyis a kutya személyiségét fogod megszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!