Nincs szüksége valakinek egy gyönyörű bichhon havanese kutyára? Nagy gondban vagyok kitől kaphatok segítséget?
Ez is azt bizonyítja,hogy ők a górék nálatok.Olyan nincs,hogy soha nem fogad szót,a másik meg húz.
Minden gond alapja az.hogy alattuk vagytok a rangsorban.Ha ezt megoldanátok,a többi probléma is rögtön megszűnne.
A rosszindulat valószínűleg abból fakad, hogy cseszel energiát belefektetni a kutyáidba, csak az érdekel, hogy hogyan passzold el valamelyiket, amúgy megoldható problémák miatt. Ha nem így lenne, nem lenne ennyire ingerük kötözködni.
Elmondtuk, hogy nem kéne lepasszolni egyiket sem, elmondtuk, hogy van megoldás, te meg csak azt szajkózod, hogy mennyire rosszak a kutyák. Hagyd abba, keress gazdát az egyiknek, ha akarsz, vagy neveld meg, ha akarod, de az általad nem megnevelt kutyákat szidni ne járj ide, mert nem toleráljuk.
Valóban nem lennénk rossz indulatúak,ha látnák,hogy megpróbálsz vmit tenni az ügy érdekében.Nem,az hogy az egyiket elpasszolod nem megoldás.
Ha a beteg kutyus húz akkor bizony ő is feletettek áll. Sőt én azt se tartom kizártnak,hogy a beteg kutya a bajok forrása.Igazából látni kéne a kutyákat és akinek van tapasztalata egyből kiszúrná mi a bibi.
Lehet,hogy olyan testbeszédet mutat a beteg kutyus ami a másikat harcra hívja.Ezt ti nem látjátok már csak azt,hogy össze ugranak és hogy a morcos ugrik a betegre,pedig lehet a beteg generálta az egészet!!
Nálatok a sorrend: kutyák aztán ti!!
Most írok ide 3-adjára. És leírom még egyszer,hogy ha nem értetek a kutyákhoz minek kellett kettő és ha kintre kell kutya miért bichon? Házőrzésre teljesen alkalmatlanok,kinti tartásra teljesen alkalmatlanok..szóval nem értem..
Ha AKARSZ vmit tenni,akkor vidd el mindkettőt kutyasuliba és tartsd őket bent!
De ha ez nem,akkor jobb lesz a kutyáknak is és nektek is,hogy ha mind két eb másik gazdihoz kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!