Kaptam egy gyönyörű kiskutyát.9 hetes. Elvittem állatorvoshoz, Ő azt mondta, h vagy yorkie- havanese keverék, vagy yorkie- uszkár. Mi a véleményetek?
2011. nov. 11. 18:25
1/26 anonim válasza:
Teljesen igaza van az állatorvosnak, téged jól átvertek.
2/26 A kérdező kommentje:
Miért vertek át? ezt nem értem
2011. nov. 11. 18:29
3/26 compactegon válasza:
aranyos nagyon, ha ez volt a kérdés :)
4/26 anonim válasza:
Én pincsi keveréknek néztem.
Aranyos, de tényleg keverék. (nem tudom fajtatisztaként lett-e választva).
5/26 anonim válasza:
Ennivaló! Szeresd, amennyire csak tudod; megérdemli!
6/26 A kérdező kommentje:
Első kommentelőnek:
azt hiszem kicsit félreértettél: nem yorkit akartam. Pontosítom: nekem mind1 hogy milyen kutyi lesz imádni fogom.és sztem egy ilyen kis tünemény nem átvágás.
többiek: nagyon szépen köszönöm, imádom a kis picúrt, bearanyozta az életem, csak ajánlani tudom mindenkinek! :) és köszönöm a kis Ribizli nevében is a dicséretet! :)
2011. nov. 11. 18:37
7/26 anonim válasza:
Nagyon aranyos! Szerintem Yorki és Palota Pincsi keverék. De ha egy kicsivel nagyobb lesz akkor jobban kiderül majd.
8/26 A kérdező kommentje:
igen, még csak 10 hetes és a doki is azt mondta,hogy majd 2 7 múlva tudunk pontosabbat, viszont a színe miatt tuti yorki is van benne, a kis göndör szőre és a pici testalkata meg...nemtom majd kiderül
2011. nov. 11. 18:40
9/26 Barbarettó válasza:
yorkshire terrier bichon havanese palotapincsi de akitől hoztátok attól is megkérdezhetnétek mert ez így egyszerűbb:)am cuki és ari szuka vagy kan???
10/26 Barbarettó válasza:
am lehet h fajtatiszta yorki;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!