Szerintetek ő milyen fajta (keverék) kiskutya? (Képpel)
2011. nov. 3. 20:20
1/14 anonim válasza:
mopsz-tacskó vagy tacskó-picsi keverék lehet szerintem :) Nagyon szép..Tied? :)
2/14 anonim válasza:
első vagyok picsi helyett pincsi
3/14 Akiteki válasza:
Olyan, akinek már a szülei is keverékek voltak. Erre van a legnagyobb esélye.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen az én kiskutyám,nem rég kaptam.(: És akitől kaptam csak azt tudta,hogy tacsko.De nekem is full elsőnek mopsz jutott az eszembe meg talán még pitbull. :DDD
2011. nov. 3. 20:26
5/14 anonim válasza:
olyan több generációs keveréknek néz ki
6/14 Akiteki válasza:
Ettől szoktak a tacskósok idegbajt kapni. Ha rövid a lába, akkor már tacskó keverék.
Jön még hozzá, hogy ha legalább az egyik szeme kék, akkor már huskyt látnak benne. Ha meg végképp csak egy átlagos rövidszőrű kutya, akkor labradornak titulálják.
7/14 anonim válasza:
Nagyon édes cuki a kutyád,tacsi keverék meg valami középtermetű keveréke.
8/14 anonim válasza:
Szerintem van benne egy kis tacskó, de nem csak a rövid lábai miatt, hanem mert a második képen jól látszik h hosszú a törzse. Nekem is inkább egy többgenerációs keveréknek tűnik. Én viszont nem látok benne mopszot... De mintha egy fajtának a jellegzetességei lennének még benne, csak valahogy nem tudom eldönteni... :/ Valószínűleg kb. olyan közép termetű lesz vagy egy kicsit nagyobb.
9/14 Ricsi14 válasza:
Szerintem Tacskó és Csivava keverék. De szerintem teljesen mindegy, mert nagyon aranyos és szerethető lehet! De ha azt nézzük, hogy a mostanában divatos kutyusok, ilyen olyan kutyák keverékeként, keresztezésével lettek kitenyésztve, de már mint egy teljesen új fajként, fajtisztának tartják !!!
10/14 anonim válasza:
Látszik rajta a tacskó, de mindkét szülője keverék lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!