Kaptam egy gyönyörű kiskutyát.9 hetes. Elvittem állatorvoshoz, Ő azt mondta, h vagy yorkie- havanese keverék, vagy yorkie- uszkár. Mi a véleményetek?
Kislány :) Ribizli a neve.
Kicsit féltem,hogy nagyon pici a korához képest, mert 1 kg sincs :( de mondjuk, ha tényleg nagyrészt yorki valószínű akk ezért ilyen pici.. mindenesetre attól nem kell tartani,h felébredek és egyszercsak egy bernáthegyi kacsint rám ( bár ők is gyönyörűek )
Hát én nem vennék rá mérget hogy van benne yorki. Inkább uszkár, tacskó, bichon esetleg puli de pár 2-3 hét múlva többet tudunk majd.
Viszont szerintem ez a kutya nincs 10 hetes, én nem mondanám többnek 5-6-nál.
Siaa..! Én inkább nem mondok semmit se a keverék kutyákról mert, nekem is egy yorki és törpe uszkár 5hónapos kiskutyám van és nagyon szeretem. Mikor kicsi volt: [link]
És most 5hónaposan: [link]
amúgy meg gratulálok a pici Ribizlihez.. :) és az előző kommentelőkhöz hasonlóan, szerintem is yorki palota pincsi keverék, De nagyon aranyos és szép kutyád van.. ^^ (:
yorki apa, puli anya? na ezt technikailag nem nagyon látom hogy oldották meg.
De nagyon cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!