14 éves vagyok, kutyát szeretnék tartani?
Ilyenkor szokás szerint lenulláznak, de a kutyák érdekét nézem mindig: panelba ne tarts kutyát. Se te, se más.
A kutya természetes élőhelye nem a betondzsungel.
A te korodban én is nagyon szerettem volna kutyát tartani, de panelban laktam és inkább lemondtam az ötletről, mert a saját önös érdekeimet nem akartam előtérbe helyezni.
Kivártam, amíg kertes házba költöztünk, szép nagy, füves udvarral és ott már lett is kutya.
Állatkínzás kutyát panelban tartani.
Kedves 3.!
Ez miért lenne állatkínzás?
HA vidéken van egy kutya arra van hogy rá se néznek napokig csak kaját kap és ennyi. Én tudom hogy eleget tudnék neki nyújtani. És rengeteg kutya él panelban4
A vizsla viszonylag nagytestű kutya, szerintem is kínzás lenne neki panelban. Én is panelban élek és a szomszédunk egy labradort tart, a kutyát kb.: háromszor műtötték már mert a sok lépcsőzés miatt tönkrement a csípője, ráadásul elhízással is küszködik a mozgáshiány miatt, a lakásból kiáramló bűzről már nem beszélnék.
Ha mindenféleképpen kutyát szeretnél tartani akkor válasz valami kisebb termetűt aminek kevesebb a mozgás igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!