Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az lenne a kérdesem hogy 2...

Helooooo kérdése:

Az lenne a kérdesem hogy 2 szuka kutyát lehet-e egyben tartani?

Figyelt kérdés

Van egy francia bulldog szukam ami 7hetes

És egy yorki szukam ami 4honapos

#kutya #tartás #szukák
2014. szept. 25. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért, most hogy tartod őket, szeparálva?

Miért ne lehetne együtt tartani őket?

2014. szept. 25. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Szoktasd őket össze, ha eddig külön voltak. Még babák, nem valószínű hogy megtépik egymást szerintem, de eleinte ne hagyd őket felügyelet nélkül. Nem tudom, az a kutya ami 7 hetesen van nálad, mennyire lehet szocializálva?' (Költői kérdés)

Ne adj felesleges bunyó-okokat pl. azzal hogy közös a táljuk. Foglalkozz velük külön-külön is, sétáljanak külön is, nem csak együtt. Ivartalanítás sem árt meg.

2014. szept. 25. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem.
2014. szept. 25. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:

A yorkim az ugra bugra és egyik sincs jól szocializalva főleg a yorkim az fel a bulldogtol.

Nem akarom ivartalanitani egyiket sem!

Mit tegyek valaki le tudná nekem írni hogy mit csinalhak és hogyan?

2014. szept. 25. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is két szuka kutyusom van, a nagyobb már hét éves volt, amikor a kicsit befogadtam, ő akkor féléves volt. A nagyobb iszonyú rossz természet, és a területére még a barátait sem igen engedte be. Rettegtem az összeszoktatástól, két hétig úgy éltünk, hogy a kicsi vagy az ölemben volt, vagy elszeparálva. Napról napra egyre kevesebb volt a nagyobb agressziója. Két hét múlva mertük összeengedni őket, a nagy kétszer is betámadta a kicsit, aki rögtön megadta magát. Sehova nem engedte oda, mert minden az ő helye. A kicsi egy darabig meghúzta magát, aztán szép lassan összemelegedtek, olyannyira, hogy most már a kicsi pofátlanul kieszi a kaját a nagy tányérjából, és éppen ma hajnalban voltam kénytelen órákig hallgatni, ahogy a nagy föl-alá járkál a lakásban, mert a kicsi elfoglalta a párnáját, és ő nem fért oda. Egész addig ment a klippiti-klippiti, míg a kicsit odébb nem löktem a párnán, hogy ő is odaférjen.

Nagyon imádják egymást, rengeteget játszanak, nem gondoltam volna, hogy ilyen jóban lesznek.

Sok türelem és határozottság kell a gazda részéről, a kutyusoknál meg az a fontos, hogy csak az egyik legyen domináns, és akkor minden oké.

Ja, és a nagyot mindig agyba-főbe dicsértük, ha szépen bánt a kicsivel.

Mivel mindkét kutyád nagyon fiatal, szerintem nem lesz nehéz összeszoktatni őket.

Sok sikert!

2014. szept. 25. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy kerül hozzád hét hetesen a kiskutya?Mi bajod az ivartalanítással?

Nekem két ivartalanított szuka bullterrierem van.Az egyik extra domináns,Ő volt meg előbb.Olyan 3 év körül volt,mikor a másik,egy idősebb,szaporítótól kiselejtezett szuka jött.Semmi gond velük,már három éve vannak együtt.Első pillanattól egy morgás nem volt.

2014. szept. 25. 22:26
 7/8 sippara ***** válasza:
100%
Marha gyorsan keress fel egy kutyaiskolát.
2014. szept. 25. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:

sipparának igaza van, kutyasuli kell ide, minél előbb!

Miért nem ivartalaníttatod őket? A nevelés mellett ez is fontos dolog!

2014. szept. 26. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!