SOS! Tudtok olyan kutyát amelyik nagyra nő? De cuki és lehet lakásban tartani.
De mondjuk valami barátságosat
Ne egy rotveilert:D
Nagytestű és cuki?
Légy szíves írj kicsit konkrétabban, saját körülmények és a kereset kutya jellemét kérdően. És akkor könnyebb lesz tanácsot adni.
Mert így elsőre a Bernáthegyi és az Újfundlandi jut eszembe, bár közülük én egyiket sem tartanám lakásban.
Minden kutyát lehet lakásban tartani, kistestűeket KÖTELEZŐ, nagytestűeket meg lehet, pár fajtán kívül.
Az hogy cuki, az az utolsó szempont a választásnál.
A Rottweiler pedig az egyik legbarátságosabb kutya, ha megfelelően van nevelve. ;)
Itt az a kérdés, te mit tudsz neki nyújtani?
Neked mekkora a mozgásigényed? Szeretsz eljárni vagy inkább otthonülős típus vagy? Esetleg a kettő közöttt?
Mennyit sétáltatnád?
Vinnéd kutyasuliba?
Mennyi pénzt tudnál rászánni magára a kutyára (nyilván 100 ezertől felfelé)?
Hol laksz? Kertes vagy lakótelepi ház?
Sportos vagy?
Milyen programokat csinálnál vele?
Mi a célod vele? (Kiállítás, munka, sport)
Ha abszolút nincs kedvenc fajtád és nincs vele semilyen különösebb célod akkor menhely. :)
Köszi a válaszokat:)
Hát nemtudom csak nekem mindig nagy kutyusom volt és nekem cukibbak mint a kistestűek mert akartam westiet csak aztán lehet hogy nem és kb ugy lenne hogy reggel elmegyek és délelött otthon vagyok tudom minni sétalni a pénzügyek se gondok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!