L22 vagyok és nemsokára külön költözöm a szüleimtől. Mennyire jó ötlet lakásban amerikai staffot tartani? Illetve milyen természet, ha úgy van, megvédene?
Szerintem ha elegendő időt töltesz vele, tanítgatod, lefárasztod, akkor szinte bármilyen kutyafajtát tarthatsz lakásban (persze ez alól a nagydarab pásztorkutyák kivételek... kétlem hogy egy kaukázusi vagy egy pireneusi jól érezné magát lakásban).
20L vagyok, nekem is tervben van a költözés, én husky-t szeretnék majd, de én is agyalok rajta hogy jó ötlet-e lakásban :/ (és nem mellesleg lesz egy harcom a párommal is, mert ő meg "spánielb*zi", és azt szeretne) :D
Ha elég következetes és erélyes gazdi tudsz lenni (meg tudod nevelni a staffot, ami nem feltétlenül könnyű kutya ebből a szempontból), akkor simán tarthatod lakásban, csak mozgasd eleget.
Ha azt akarod, hogy megvédjen, akkor irány a kutyasuli örző-védő tanfolyama az engedelmességi és a megfelelő szocializáció után :)
(Amúgy nem hiszem, hogy beléd kötnek ha nagy kutyával sétálsz, keresnek könnyebb áldozatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!