SOS! Tudtok olyan kutyát amelyik nagyra nő? De cuki és lehet lakásban tartani.
Shar pei? :D
Nincs nagy mozgásigénye, cuki és szerintem lakásban is tartható úgyis tisztítani kell sokat. Ha a pénzügy sem baj akkor meg egyszerűen tökéletes. Nekem is van egy és remek társ :)
tudunk. sokat. kb 200-250 fajtát . cukik,aranyosak, nagyok. a gond az,hogy te ,aki a gazdija akarsz lenni egy lakásban tartott nagyobb méretű ebnek, már megbocsáss,de tök hü@e vagy a kutyákhoz :) a fajta , na az tök mindegy . amelyik tetszik . vizsla,snaucer,óriás uszkár, roti,afrikai oroszlánkutya ( na ez tök jól elvan lakásba, bírja a meleget, remek társ ) ANNAK AKI KÉPES A SZÜKSÉGLETEIT KIELÉGÍTENI . mert különben mindegyik egy gonosz romboló vadállattá válik. és egy 35-40-50 kg-os neveletlen kutyával együtt élni, na az rémálom.
a napi mozgatás nem 2 x 20 perc. a séták komoly fizikai,és lelki ( nyugalom,és megfontoltság )terhet jelenthetnek. a kutyasuli elengedhetetlen. a költségek nem kicsik. a ruhád soha nem lesz tiszta. a lakásod sem ! 2 naponta porszívózhatsz . és a szabadidődnek annyi. az,hogy szabadidő, :azt a kutyáddal eltöltött időnek fogod hívni. és szerintem te erre nem vagy felkészülve!
a kutyákat pedig ott keresd ahol vannak : kutyakiállítások,menhelyek, kutyaiskolák,stb.
mindezt tapasztalatból írom. cáfolj meg ,és megkövetlek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!