Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem szeretik a shar pei...

Miért nem szeretik a shar pei kutyákat?

Figyelt kérdés
2 éves kanom van, és nagyon sokszor hallottam hogy de csúnya, nekem nem kéne, buta, és egyéb negatív jelzők. Itt gyk-en is ahányszor felmerül mindig elutasítás van. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is a fajtáról.
2014. okt. 8. 15:13
1 2
 11/18 sippara ***** válasza:
100%
Nagyon jó kutyák, összesen annyi velük a baj, hogy elvétve látni normálisan neveltet. Itt a környéken négy shar van, ebből egy "jól nevelt" (a jól neveltség azt takarja, hogy nem megy neki azonnal, minden átmenet nélkül minden korú és nemű kutyának).
2014. okt. 8. 16:48
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon cukik szerintem és nagyon szimpatikus, hogy egy csomót alszanak.
2014. okt. 8. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs velük, személy szerint odáig vagyok értük (amíg valaki másé a kutya, és nekem csak a húsos arcát kell fogdosnom :D), csak elég nehéz természetűek, sok gazda nem tudja kezelni őket. Ami azt illeti, én is hálát adok az égnek, hogy a pitkeverékem jellemre egyáltalán nem shar pei, pedig valószínűleg van benne egy kevés. Amúgy haláli arcok, tényleg, csak nagyon kevés emberrel passzolnak igazán.
2014. okt. 8. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
SEmmi bajom a fajtával. Igaz nem tartanám pedig tetszenek. Nem akarom tovább erőltetni rájuk a mai modern külsőjüket. A régi ráncmentes jobban bejön. De olyan meg ugye nincs. Amúgy és óriástestű hosszú szőrű párti vagyok.
2014. okt. 8. 18:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mindent imádok bennük *.* legszebbek igaz egy kicsit makacs fajta de imádom más kutyát nem nagyon tudnék elképzelni magamnak :DDD itt felén mindenki csak csodálja azaz tetszik nekik nem tudom arra milyen emberek laknak pff
2014. okt. 8. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Mert az emberek már csak ilyenek...Az meg egyenesen bunkóság, amikor a gazdája előtt minősítenek így le egy kutyát.

A sharpei nem egy klasszikus szépség, elég furcsán néz ki, de ez adja meg a báját a fajtának, szerintem nagyon aranyos a kinézetük :) A bullterriereket is szidják, hogy jajj de ronda, számomra hihetetlenül aranyos fejük van :)))

Nekem is valami bullterrier-tacskó-labrador keverékem van, nagyon idétlenül néz ki, hatalmas a feje, hosszú a teste, kurták a lábai és csupa izom, olyan mint egy vicc, pont ezért tetszik XD

2014. okt. 8. 22:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Amennyiben jól nevelt kutyád van felőlem lehet akár pirospöttyöskockáscsíkos.......:))
2014. okt. 9. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem a külseje, sem a belseje nem tetszik, 3-at ismerek a környéken, hát egyik sem egy megkapó jószág. Nyilván a gazdákhoz nem megyek oda, hogy 'te figyelj már, minek tartasz ilyen ronda és buta kutyát?', megvan a magam kis véleménye, amit meg is tartok magamnak.
2014. okt. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!