Haldoklik a kutyám és baromira nehezen viselem. Mit tegyek?
Azt azért tudunod kell, hogy ez bűncselekmény : az állat szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazása.
Eddig veletek élt, valaha egy önfeledt kiskutya volt most megöregedett és ez a hála?
Én értem, hogy te gyerekként azt gonodol nem tudsz mit tenni. De igenis tudsz. Altasd el azt a szerencsétlen kutyát, ha már nem gyógyíttatjátok meg.
Ha kell beszélj te az állatorvossal.
Nem fogja leharapni a fejed. Max. elválalod, hogy lemosod a kocsiját párszor. Meg tudsz vele egyezni te is.
Igazán sajnállak, hogy egyedül kell megoldanod.
Ez a kutya a leírás alapján a végstádiumban van. Iszonyatos szendvedések között fog meghalni.
Hát figyelj....
Sztem a szüleid adják el a másik kutyust mielőtt az is megdöglik
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen???
Egyszer már megírtad ezt a kérdést és akk is jól leosztottunk. Szegény kutya...Sajnálom......nem csak a tacsit, hanem a másikat is!!! Jajj!! Gyorsan add el vkiolyannak a másik kutyádat aki szeretni is fogja(írtad h enm fogod anyira szeretni őt) akk meg minek?? Jajj istenem -.-" Ez fájt...
Már megint ez az idióta. Sehogy se dolgozd fel életed végégig, szenvedj te is ahogy szerencsétlen kutya! A másik ebet meg add örökbe, mielőtt olyan sorsa jut mint a tacsid. Ha a tacsit szerettet, és ezt tetted vele, mi lesz egy olyan kutyussal, akit nem is szeretsz??? Legalább annyi lenne benned, hogy orvost hívsz és elaltatod, hogy utolsó perceiben ne szenvedjen ha már élete során kellett neki...
Remélem hasonló sorsod lesz neked is, és ezek után nem csodálom ha tükörbe se fogsz majd nézni..
Na, ha most tudnám, hogy hol laksz, azt hiszem, odamennék, először jól felpofoználak (ugye nem kell részletesen leírnom hogy miért?!), aztán elhoznám azt a szerencsétlen kiskutyát tőletek. Nem találok a szótáramban olyan kifejezést, ami megfelelően tükrözné, mennyire alávaló, embertelen, lelketlen életformának (nem embernek!!!) tartalak benneteket! Képesek vagytok 2 hónapja nézni, hogy a kutyátok szenved, kínlódik?! Hogy tudtok tükörbe nézni?! Hogy tudtok este elaludni?!
Remélem, elnyeritek méltó büntetéseteket és ugyanígy végzitek majd, kínok között, hónapokig szenvedve!
Csak, hogy tudd, a géped lenyomozható, így az otthonod is! Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a rendőrség állatkínzásért eljárást indítson ellenetek! És erre bátorítok mindenkit innen a fórumról is! Első lépés a moderátorok értesítése...
Köszönöm mindenkinek csoda történt!!!!!
Mondta anya hogy holnap kihívatja az állatorvost :)))
Nagyon örüüülöööök majd holnap elmondom mit mondott az orvos ;)))
Sőt, kimentem a kutyámhoz és adtam neki pár falat ételt abban bízva hogy megeszi..és megette!!!! Dejó hogy így minden jóra fordul :)))))
Na itt volt nemrég az állatorvos :))
megállapította, hogy a kutyának hasvízkórja van. és mondta hogy még gyógyítható :)) valószínűleg valahogy le fogják szívni a hasában felgyülemlett vizet. de már jobban van a kutyus már most, mert kapott gyógyszert is az orvostól :))))))))
Ha ez igaz, akkor örülök hogy észhez tértetek.
Ha meg kamu, hogy ne oltsanak tovább akkor szánalmas.
Ez természetesen IGAZ.
Én is örülök hogy anyáék végre megértették, hogy ez így nem maradhat. :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!