Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Haldoklik a kutyám és baromira...

Haldoklik a kutyám és baromira nehezen viselem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónappal ezelőtt anya véletlenül ráment kocsival a kutyámra...akkor semmi baja sem volt...viszont rá 2-3 hétre elkezdett feltűnően nőni a hasa. ez így volt egészen mostanáig..sokszor ment a hasa és az étvágya is csökkent. Az elmúlt 3 napban drasztikusan változott az állapota. Sántítani kezdett, az ól mellől is alig lehetett előhívni. Egyedül a hasa nagy, egyébként csontsovány. Ma már az ólból sem jött ki egész nap. Ki se lehet hívni. Tenyérből sem fogadja el a kaját..nem iszik. Csak fekszik az ólba, ha szólok neki se mozdul meg és olyankor mindig azt hiszem hogy már meg van halva. :( Igen, tisztában vagyok vele hogy orvoshoz kellett volna vinnem...HA anyámék engedték volna...mindig azt mondták hogy már öreg és úgyis el fog pusztulni. Meg hogy ott van helyette a másik kutya. (Akit annyira nem szeretek, hogy talán sosem fogom megszeretni úgy, mint a 11 éves tacsimat szeretem..) Szóval abban segítsetek hogy hogy dolgozzam fel én ezt a traumát, minden percben az jár a fejemben, hogy mi lesz ha reggelre holtan találom. :'(
2010. jan. 21. 17:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért tudunod kell, hogy ez bűncselekmény : az állat szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazása.

Eddig veletek élt, valaha egy önfeledt kiskutya volt most megöregedett és ez a hála?

Én értem, hogy te gyerekként azt gonodol nem tudsz mit tenni. De igenis tudsz. Altasd el azt a szerencsétlen kutyát, ha már nem gyógyíttatjátok meg.

Ha kell beszélj te az állatorvossal.

Nem fogja leharapni a fejed. Max. elválalod, hogy lemosod a kocsiját párszor. Meg tudsz vele egyezni te is.

Igazán sajnállak, hogy egyedül kell megoldanod.

Ez a kutya a leírás alapján a végstádiumban van. Iszonyatos szendvedések között fog meghalni.

2010. jan. 21. 18:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj....

Sztem a szüleid adják el a másik kutyust mielőtt az is megdöglik

Hogy lehetsz ilyen felelőtlen???

Egyszer már megírtad ezt a kérdést és akk is jól leosztottunk. Szegény kutya...Sajnálom......nem csak a tacsit, hanem a másikat is!!! Jajj!! Gyorsan add el vkiolyannak a másik kutyádat aki szeretni is fogja(írtad h enm fogod anyira szeretni őt) akk meg minek?? Jajj istenem -.-" Ez fájt...

2010. jan. 21. 19:05
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Már megint ez az idióta. Sehogy se dolgozd fel életed végégig, szenvedj te is ahogy szerencsétlen kutya! A másik ebet meg add örökbe, mielőtt olyan sorsa jut mint a tacsid. Ha a tacsit szerettet, és ezt tetted vele, mi lesz egy olyan kutyussal, akit nem is szeretsz??? Legalább annyi lenne benned, hogy orvost hívsz és elaltatod, hogy utolsó perceiben ne szenvedjen ha már élete során kellett neki...

Remélem hasonló sorsod lesz neked is, és ezek után nem csodálom ha tükörbe se fogsz majd nézni..

2010. jan. 21. 19:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiába is mondunk bármit, akár most akár az előző kérdésénél, lepereg róla. Vannak sajnos ilyen emberek akik valami oknál fogva ilyen kegyetlenek, érzéketlenek, nekik hiába magyarázunk, nem fogják megérteni sosem. Hogy miért van egyesekben ennyi embertelenség azt egyszerűen fel sem tudom fogni. Lehet hogy nevelés kérdése bár nem biztos. Nálunk még a környékben élő kis utcagyerek is elvitte a mellé szegődött kiskutyáját az orvoshoz a koldult pénzéből amikor annak ráléptek a lábára és eltörött. A saját szememmel láttam őket az állatorvosnál, pedig őt senki nem nevelte emberségre. Lehet hogy ez belülről fakad és valakikből hiányzik. Hiába, az ember a legembertelenebb "állat" a földön...
2010. jan. 21. 19:33
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha most tudnám, hogy hol laksz, azt hiszem, odamennék, először jól felpofoználak (ugye nem kell részletesen leírnom hogy miért?!), aztán elhoznám azt a szerencsétlen kiskutyát tőletek. Nem találok a szótáramban olyan kifejezést, ami megfelelően tükrözné, mennyire alávaló, embertelen, lelketlen életformának (nem embernek!!!) tartalak benneteket! Képesek vagytok 2 hónapja nézni, hogy a kutyátok szenved, kínlódik?! Hogy tudtok tükörbe nézni?! Hogy tudtok este elaludni?!

Remélem, elnyeritek méltó büntetéseteket és ugyanígy végzitek majd, kínok között, hónapokig szenvedve!

Csak, hogy tudd, a géped lenyomozható, így az otthonod is! Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a rendőrség állatkínzásért eljárást indítson ellenetek! És erre bátorítok mindenkit innen a fórumról is! Első lépés a moderátorok értesítése...

2010. jan. 21. 19:36
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
egyetértek mindenkivel, de ki tudja a körülményeket? mért beszéltek ilyen rondán: tartsátok magatokban az ilyen véleményt neki is fájhat nem tud mit tenni csak állatorvos tud segíteni(én sem értem hogy mért kellett még egy kutya) de lehet hogy rosszul hall vagy hall a kutya és azért mentek rá csak segítséget kért vagy írt olyatis hogy jól toljatok le, kapott már eleget, gondolom már megértette, hogy mit csinált de erről nem csak ő tehet, csak azt tudom mondani hogy apukádat győzd meg, hogy olvastad, hogy ez nem számít idősnek meg hogy mennyire szenved és hogy képzelje el ha ő lenne ilyen helyzetben vagy hogy valaha milyen aranyos volt és hogy mi lett vele meg hogy attól hogy beteg, még ugyanúgy lehet szeretni SŐT jobban mint valaha meg hogyha elpusztul szenvedve akkor évekig fogja gyötörni a bűntudat, hogy csak egy orvos kellett volna és lehet hogy még itt lenne stb. legyél nagyon meggyőző ismered apukád gondolom tudod hogy lehet meggyőzni. Tudod hogy szegény kis tacsi hogy hogy fáj neki ő egész nap néz és váár váár vár hűségesen várja hogy valaki segítsen. gondolom ha odamész hozzá szeretettel néz rád még ilyenkor is(pedig hogy szenvedhet) lehet hogy magában azt gondolja: hogy gazdi kérlek segíts! téged szeret a legjobban benned bízik apukádtól szobafogságon, gép megtiltáson, pofonon kívül mást nem kaphatsz, remélem apukád szereti a kutyátokat, mert ha igen biztos hogy engedni fog. remélem segítettem , ja és kérlek ha már látod hogy el fog pusztulni annyi szeretetet adj neki amennyit csak tudsz.
2010. jan. 21. 21:14
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek csoda történt!!!!!

Mondta anya hogy holnap kihívatja az állatorvost :)))

Nagyon örüüülöööök majd holnap elmondom mit mondott az orvos ;)))

Sőt, kimentem a kutyámhoz és adtam neki pár falat ételt abban bízva hogy megeszi..és megette!!!! Dejó hogy így minden jóra fordul :)))))

2010. jan. 21. 21:23
 18/30 A kérdező kommentje:

Na itt volt nemrég az állatorvos :))

megállapította, hogy a kutyának hasvízkórja van. és mondta hogy még gyógyítható :)) valószínűleg valahogy le fogják szívni a hasában felgyülemlett vizet. de már jobban van a kutyus már most, mert kapott gyógyszert is az orvostól :))))))))

2010. jan. 22. 13:15
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz, akkor örülök hogy észhez tértetek.

Ha meg kamu, hogy ne oltsanak tovább akkor szánalmas.

2010. jan. 22. 13:45
 20/30 A kérdező kommentje:

Ez természetesen IGAZ.

Én is örülök hogy anyáék végre megértették, hogy ez így nem maradhat. :))))))))

2010. jan. 22. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!