Kutyust szeretnék majd nemsokára. Ti milyen fajtát vennétek?
12. Milyen érdekes lenne, ha ránk írnál külön-külön, kiderülne, nem ugyanazok vagyunk. Már ha egyáltalán válaszolnánk ezek után. Ha normálisan rám írtál volna, válaszoltam volna, de így abban a téveszmében kell tovább élned, hogy az a két 66%-os ugyanaz.
Én a másik 66%-os néhány szavával nem értek egyet, nyomingernek nem neveznék senkit, és a hónalj kutya témával sem jönnék. Bosszantó, ha rossz kategóriába kerül egy kérdés és felhúzza az embert, de véletlenül is tehette ide a kérdező a kérdést. De általában az ürügy, hogy ezt olvassák a legtöbben, azért írják ide.
Én spánielt vennék,vagy beagle-t :) Nem túl nagy,de nem is túl kicsi.
Kistermetű kutyákat(ölebeket azért nem érdemes,mert általában betegesek sajnos...pl a bulldogok,yorkiek,mopszok)
Nem állítottam semmit sem,csak megjegyeztem,mert egy tegnap kiemelt kérdésben pont ugyanez volt (a vicces,hogy pont 66-tal).
Ne aggódj,egyáltalán nem terveztem :)
több dologtól függ.
kertbe,lakásba,mennyi pénzed van rá havi szinten,mennyit kell egyedül lennie napközben?
Ismerkedés alrovat. Szerintem az ismerkedés is valahol, hogy kikérem a ti véleményeteket ebben a kérdésben is. Légy szíves, ne ezen akadj ki, amikor van itt bőven nem idevaló idióta kérdésáradat általában. Mivel nem ismerem a kutyafajtákat, ez is ismerkedés. Tiszta? ;)
Köszönöm az offot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!