Miert van az, hogy ha veszek egy telefont 100 ezerert, mindenki egyetert, hogy jo vasart csinaltam, de ha kutyat veszek ennyiert, hulyenek neznek?
Figyelt kérdés
Pedig a telefon csak 3-4 evig lesz velem, a kutya meg 10-15 evig. Telefonra megsem mondjak, hogy 30-ert pont ugyanilyen jo kinai masolatot kapsz, vagy miert nem veszek hasznaltan ahelyett, hogy ujat vennek.2014. aug. 28. 07:13
1/26 anonim válasza:
Szerintem hülyeség 100-ért telefont venni. Soha olyan strapabíró telefonom nem volt, mint egy 20ezres sony ericsson, pedig többször földhöz is vágtam.
2/26 anonim válasza:
Valójában telóra is azt mondják hogy hülye vagy meg kutyára is, főleg mivel utóbbit ingyen is megkaphatod ès mègcsak hardveresen/szoftveresen se rosszabb mint a 100as. Namost hülyènek lenni jogod van, csak akkor ne rinyálj azèrt ha valaki megmondja az igazságot, hanem viseld el büszkèn.
3/26 anonim válasza:
TALÁN azért, mert menhelyről is menthetne az illető, ahelyett, hogy nagy drága kutyákkal büszkélkedik.
Én azért nem díjazom, aki ennyiért vesz telefont, mert azért ennyi erővel már 4 kutyának elegendő kennelt és egyéb fontos dolgokat csinálhatna.-ennyi pénzből.
4/26 anonim válasza:
Félre ne érts, én is százszor előbb költenék egy kutyára ennyit, mint egy telefonra, de én azért tartom hülyeségnek, mert alapból nem preferálom a kutyavásárlást. Sznob dolognak tartom, hogy egyesek ennyiért vesznek fajkutyákat (/macskákat), tenyésztőtől, mikor több ezer kóbor kutya (/cica) mászkál az utcán, illetve a menhelyek is tömve vannak, tele csodálatosnál csodálatosabb állatokkal, akik akik azért (is) vannak ott, mert egyesek nem hajlandóak 'lealacsonyodni' (mintha bármivel is kevesebbek lennének...) a szintjükre.
5/26 anonim válasza:
#4-es vagyok:
Egyébként meg egy telefon megvásárlását is hatalmas hülyeségnek tartom ennyiért.
6/26 anonim válasza:
4/5-ösnek: Normálisa ember vagy. Ilyen kéne legyen mindenütt.
7/26 A kérdező kommentje:
A menhelyi kutyak is nagyon jok, en is ideiglenesezem, elvileg ma jon az uj gazdi a nalam levo retriever keverekert. De sajat kutyanak valoszinuleg tenyesztotol veszek, mert dolgozni szeretnek vele. %Telefonnal is egyetertek, hogy valakinek jo a 20 ezres, masnak pedig kell a legujabb iPhone, de mintha azok, akik telefont szeretnenek jobban felfognak, hogy amit 20-ert kap, az nem lesz ugyanolyan, mint a 100 ezres. Sok kutyavasarlo viszont ugy gondolkodik, hogy szeretne egy yorkit, ugyhogy vesz egyet az olx-rol 20 ezerert, mert tobbet o aztan nem kolt kutyara es egyebkent is,minek a papir, az olyan sznobsag.
2014. aug. 28. 08:06
8/26 anonim válasza:
Nem tudom, van egy barátom, aki dolgozik a kutyáival. A fajtatisztákkal nyeri a serlegeket, a keverékek, meg az éles munkában jeleskednek (a keverékek alatt itt fajta jellegű mentet kutyát kell érteni).
9/26 anonim válasza:
Mert ugye egy embernél is fontos, hogy az illető bizonyítottan nemesi családból származzon, valaki, aki nem ismeri a felmenőit, úgyis selejtes.
Bocs, most bunkó voltam.
10/26 A kérdező kommentje:
Nem selejtes! De tul sok olyat lattam mar, hogy valaki megvette a szaporitotol a kutyat olcson, aztan nem is hasonlitott ra.
2014. aug. 28. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!