Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszevesztunk a huga miatt, en ugy erzem nem csinaltam semmi rosszat most megis engem utal mindenki. Igazuk van?
Hetvegen a ferjem csaladjanal voltunk. A sogornom miota ismerem 80-90kg mert beteg es ne tud lefogyni. Tortent a nyaron, hogy a ferje megcsalta es mikor kiderult lelepett a szeretojevel. Nagyon sajnaltam sokat segitettem neki. Vegul a hetvgen a ferjemnek (gondolva mas nem hallja, mert csak ketten voltunk a konyhaba) megjegyezztem, hogy azert ez a vallas csak jo valamire mert legalabb meggyogyult a huga ... most 60kg csinos lett elment dolgozni is... de anyosom meghallotta es felrehivta a ferjem es jol kiosztotta o meg engem.
Most mindenki utal en lettem az elso kozellenseg.
Igazuk van?
Nincs igazuk. Szerintem ezzel semmi olyan rosszat nem mondtál. Férjed reagált rá valamit akkor amikor mondtad neki?
Mert akkor csak az anyósod reagálta túl és fújta fel a dolgot.
Ez a hátulütője annak ha valakit leszólsz a háta mögött. Tudom hogy mindenki csinálja ezt hébe-hóba de asszem most megtanultad hogy csak akkor mondj ilyet ha kettesben vagytok.
Mondjuk nekem is szarul esne ha a szemembe kedves lennèl meg segítőkèsz, a hátam mögött meg ilyet mondanál de szerintem ez mindenkinek rosszul esne.
Nézd az anyósod szemszögéből a dolgot.
Ha a te lányodat megcsalná a férje, majd lelépne az új nővel, és valaki erre azt mondaná: jó volt ez, legalább lefogyott. Hát azt hiszem, te sem örülnél.
En mondtam a sogornomnek is csak nem pont ezzekkel a szavakkal
A ferjem azert haragszik mert nem tudom befogni a szam...
es most mi lett.
Utolsónak igaza van. Kicsit tul lėpted a hatàrt .
Pl te elvàlsz a fėrjedtöl,ės a huga azt mondja,jot tett neked a vàlàs ugyanis kicsinosodtàl.Ez mekkora bunkosàg!
Hidd el nem örömėben fogyott le,de ezt jobb lenne megbeszėlni a pàrod hugàval hogy te ezt nem rossz szàndėkbol mondtad...
Mert igy ezt hallani"kàrörvendönek"halatszik de biztosan nem igy ėrteted,de anyós ės a lànya nem làt bele a te fejedben hogy ugyan màr nem rossz indulatbol mondta!ezt beszėltjėtek meg.
Nem volt rossz amit akartál mondani, mégis rosszat mondtál.
Mennyi minden múlik a megfogalmazáson, vagy a tálaláson, mindenki nevezze úgy ahogy szeretné.
Hát nem hangzik másként az általad elmondott mondat így?
Látod? Minden rosszban van valami jó. Milyen nagyon csinos lett a húgod. Biztos gyorsan talpra áll.
Szerintem ebben a formában anyósodat se bántottad volna meg, se a beteg kifejezéssel, se azzal hogy a válást jónak és hasznosnak gondoltad. A lényeg mégis ugyanaz.
Nekem ez úgy hangzik: eddig lusta volt a tesód lefogyni meg munkát keresni, most hogy elhagyták bezzeg sikerült neki.
Bántó volt szerintem is a megjegyzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!