Hagyni kell-e a kutyát, h "megizélje" a plüssjátékát?
Az unokahúgom kutyája is izéli a játékait, a párnát, a szőnyeget, az emberek lábát, a másik kutyát...
Nagyon kanos. :D De szerintem lehet neki hagyni. Mondjuk azért a lábamon nem hagynám, hogy gyakoroljon....
OFF:
De érdekes, mert nekem is volt kan kutyám, és ő soha nem csinált ilyesmit, pedig 14 évig élt. És ha pisilt, akkor úgy guggolt mint a lányok...
Vajon miért???
10 hónaposan pont a legideálisabb korban van az ivartalanításhoz.
A kutyád valószínűleg elég domináns, erős jellem lesz, ha az ivarérés előtt vagy környékén történik meg az ivartalanítás, nem rögződik benne az "én vagyok az erősebb és a főnök" gondolkodásmód.
Ha egy kutya nem tüzelő szukát hág, akkor amit hág, arra nézve a dominanciáját fejezi ki. Szuka-szuka és kan-kan között is előfordul.
Ha a te lábaddal csinálná, akkor az nevelési, falka sorrendi problémákat jelentene. Hát a plüssmackó...
Ha valaki azt mondja, hogy nagyon kanos, ezért vidd el fedeztetni, és attól jobb lesz, el ne hidd neki!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!