Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti elítélitek a keverékeket?

Ti elítélitek a keverékeket?

Figyelt kérdés
Egyszerű kérdés. Nem kell 10 oldalas magyarázatokat írni, csak egy egyszerű választ.
2014. aug. 5. 07:24
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Még az utcán is van FAJtiszta kutya, legyen az akármilyen KEVERÉK!

Mint írtam ( próbáld meg értelmezni ) aki nem ad szerződést, az NEM TENYÉSZTŐ.

És mint írtam a keverék is ugyanúgy lehet beteg, és semmivel se ellenállóbb mint egy fajTAtiszta kutya! Ugyanis tartok mindkettőt, és a mix meg a törzskönyvezett között SEMMI különbség nincs. Csak nem mindegy milyen célból kerül az emberhez.

2014. aug. 6. 13:45
 42/50 anonim ***** válasza:
56%
Kedves utolsó, csak FAJtiszta kutyák vannak az utcán, a menhelyen, vagy a kiállításokon, mivel egy csepp macska, vagy nyúl dns sincs bennük.
2014. aug. 6. 14:04
 43/50 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok már ezt a tenyésztős témát, a kérdező feltett egy egyértelmű kérdést, ráadásul direkt kérte, hogy nem kell 10 oldalas magyarázat, ehhez képest kialakult a szokásos vita a tenyésztéssel kapcsolatban. Gondolom a kérdező nem arra gondolt, hogy elítélitek-e, ha a tenyésztőtől keverék kutyát vásároltok. Szóval egyszerű a kérdés, elítélitek a keveréket? NEM. keverék kutya ugyanúgy kutya, nekik is vannak jó és rossz tulajdonságaik, a fajtiszta kutyának is. A keverékeken is ugyanúgy kijönnek azok a jellemvonások, amiből több van benne, igaz ez viselkedésre és a betegségekre is. Ezt tapasztalatból tudom, mert többnyire csak befogadott kutyáim voltak, vannak.
2014. aug. 6. 14:18
 44/50 anonim ***** válasza:
46%
A mixek max gazdasági értékükben maradnak el a fajtatisztáktól. De sokszor okosabbak, egészségesebbek náluk.
2014. aug. 6. 16:45
 45/50 anonim ***** válasza:

,,Kedves utolsó, csak FAJtiszta kutyák vannak az utcán, a menhelyen, vagy a kiállításokon, mivel egy csepp macska, vagy nyúl dns sincs bennük.''

41 vagyok.

Ba+ szerinted miért azt hogy az utcákon csak FAJtiszta kutya van???

2014. aug. 7. 02:44
 46/50 anonim ***** válasza:

,,keverék kutya ugyanúgy kutya, nekik is vannak jó és rossz tulajdonságaik, a fajtiszta kutyának is.''

Megsúgom neked mert látom süt az ,, értelem '' rólad okostojás:

Minden kutya, FAJTISZTA legyen az keverék vagy tk- tt!!!

2014. aug. 7. 02:48
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

44 tévedsz.

Minden kutya lehet okos, csupán tanítás kérdése. Az egészség az egyed immunitásán múlik, tök mindegy hogy mix vagy nem.

2014. aug. 7. 02:52
 48/50 A kérdező kommentje:
# 43 -még egyszer elmondanád nekik, hogy mi a lényege a kérdésnek? -.-
2014. aug. 7. 07:36
 49/50 anonim ***** válasza:

Te 83 te meg menthetetlenül nem tudsz olvasni és szöveget értelmezni........

XD .XD

2014. aug. 7. 14:58
 50/50 anonim ***** válasza:
Én NEM ítélem el őket. Minden kutya bűbájos ki így, ki úgy :)
2014. aug. 13. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!