Most komolyan miért nyugtatgatjátok magatokat hogy
panelban jó sorsa van egy közép vagy nagy testű
kutyának?
,,Én magamból kiindulva sokkal jobban érzem magam ha kint vagyok a szabad levegő''
Télen is ezt mondjad amikor mínusz tíz fok van és szakad a hó meg az ónos eső és és az átázott csizmában csontig fagyott a lábad !!!
Vagy amikor negyven fokban a tűző napon kell dolgoznod?
Megkérdezném neked ez miért jó?
2014. júl. 29. 15:13
a legnagyobb tisztelet ( teljes hiányában mondom :)
most őszintén ,ki a pi..át érdekel ,hogy te mit gondolsz :)?? lehet ,hogy a véleményeddel többen értenek egyet,de a kutya társállat,és komolyan megkockáztatom ,hogy a kertben vs lakásban tartott kutyák száma lassan egyenlő lesz. aki gyereket nevel az tudja , a sok pénzel nem tudod megvenni azt az időt amit NEM A GYERMEKEDDEL TÖLTESZ !. hiába mondogatják,hogy dolgozom ,hogy nektek jobb legyen . a gyerekek ezzel nem értenek egyet. mármint a normálisabbja. a kutyásokkal is hasonló a helyzet . itt te nem lehetsz okos :)egyszerűen mivel nincs igazad :)
nekünk meg igen :) vagy nem ??? :)
2014. júl. 29. 15:13
Én a férjemmel ÉS a kutyákkal alszom egy ágyban.Biztos rosszabb szegény kutyáknak a gazdihoz bújva aludni a télen fűtött lakásban,mint kicseszve a kertbe tök egyedül.
2014. júl. 29. 15:16
84/101 A kérdező kommentje:
télen is jó kint lenni. Ha nem jó 40 fokban tűzőnapon dolgozni akkor pl egy huskynak sem a legkirályabb a 40 fokos panelban döglenie ( mert minden kutya tartható panelba). Különben ki az aki 40 fokban dolgozik? de 40 fokban strandon jobb mint a panelba a 40 fokba. Laktam én is panelba bármilyen hihetetlen nyáron kibírhatatlan volt, (de nektek biztos hogy nem hiszen kutyát tartotok) ! De azért nyugtass meg hogy ónos esőbe nem mész kutyával sétálni, mert ha igen akkor most léptem ki a beszélgetésből mert akkor ítt valóban elmebetegek vannak, mint az az okos aki az igényesség és a higiénia teljes hiányával a férjével a kutyájával alszik. Be is vonjátok a szexuális életetekbe? elmebetegek.... ha lesz gyereketek nekik is vegyetek a kis ágyba plüss helyett egy igazi kutyát. vagy a kutya a gyerek ? Szegények ! bármennyire szeretnétek a kutya soha nem lesz ember!
85/101 A kérdező kommentje:
mingyá jönnek a válaszok , nálunk nem he nincs melege nálunk he a mélyhűtőbe van az eb oszt jó érzi magát :DDD De még engem még mindig nem értett meg senki :) Várom az első értelmes embert! és megnyugodva többet ide nem is írok.
Én jól érzem magam akkor is amikor szakad az eső kint. De nyilván nem ázok az esőbe , hanem rántok egy esernyőt. kint a kutya sem az esőben ázik hanem be vonul a neki megfelelően kialakított odújába. Most jutott eszembe hogy 3 napig laktam a kutyámmal lakásban (német juhászkutya). És szerencsétlennek kikellet tárnom az ablakot külön szobába volt mert még télen is a fűtéstől melege volt. volt 25 fok szegény csak lihegett
2014. júl. 29. 16:11
Mivel panelban tartva kutyát MUSZÁJ levinni dolgát intézni, az ember hóban-fagyban-esőben-kánikulában-ónos esőben megy le vele, maximum akkor csak pont 5-10 percre, mikor szakad az ónos eső, s később bepótolják a sétát
2014. júl. 29. 16:19
Az a baj, kérdező, hogy érvelnék még, meg érveltem is eleget, ha visszaolvasol, de kezdem úgy érezni, hogy nincsenek meg a megfelelő szellemi eszközeid az érvek értelmezéséhez (ez mondjuk megmagyarázza azt is, miért gondolsz ilyen baromságokat), így őszintén szólva kezdem feladni :( olyan, mintha galambbal sakkoznánk, legrosszabb esetben felborítod a bábukat, összeszarod a táblát és úgy táncolsz a romokon, mintha győztél volna :/
2014. júl. 29. 16:21
89/101 A kérdező kommentje:
légyszi érvelj még főleg a Huskyra a meleg panel lakásban. Sétát írtam nem azt hogy lemegy elvégezni a dolgát. Séta nálam huzamosabb történet.
Husky keverékem van lakásban :) tudod a két rétegű bunda nem MELEGÍT, hanem HŐSZIGETEL, így a huskymnak fele annyira sincs melege mondjuk napon, vagy simán a lakásban, mint a rövid szőrű rotinak :) Tessék, megint egy natúr tudatlanságból adódó tévedés :)
2014. júl. 29. 16:31
Kapcsolódó kérdések: