Most komolyan miért nyugtatgatjátok magatokat hogy panelban jó sorsa van egy közép vagy nagy testű kutyának?
Különben ki az aki 40 fokban dolgozik?''
Látom te is csak egy segélyeken élő senkiházi élősködő vagy!!!
Nézzél szét az építkezéseken, vagy egy kutyával őrzött objektumon!
Én is dolgozok a kutyákkal akár 40 fokban, vagy éppen a szakadó esőben. Egyáltalán nem kívánkoznak az udvarra a kutyák!
Okos tojás a kérdéseken megddig gondolkozol? Ennyire meg kell magad erőltetni? XD
,,De azért nyugtass meg hogy ónos esőbe nem mész kutyával sétálni, mert ha igen akkor most léptem ki a beszélgetésből''
Ha úgy tetszik nevezzük sétának. Én járőrnek mondom inkább.
Igen télen szarrá ázok a kutyával nyáron meg megsülünk a 40 fokban. De ha egy panelos kutya le akar menni akkor igen leviszik az emberek, majd vissza, és megszárítkoznak.
Igen ember használ esernyőt. De a kutya mikor használ esernyőt?
Kérdező és a többi panel ellenzők!
Egy kinti kutya hasa ősszel meg télen igen csak vizes lesz mert felveri magára! Ki be rohangál a háza és az ugatni való között!
Szerintetek nem lesz vizes a fekhelye? Nem lesz vizes a szalma vagy amit beraknak neki?
Nekem ne mondja senki hogy 10 percenként cserélik a kutya fekhelyét..... mikor max 1 vagy fél órát foglalkoznak vele naponta! Vagy még annyit se!
Meg ne mondja senki hogy hú de jó dolog fagyos vizet inni!
Persze túl élik a kutyák mert ki kell bírnia, DE nem a túlélésről van szó!
Egy panelos kutyának nem értem még mindig miért kéne 40 fokban lennie?? Nem ismeritek azt hogy LÉGKONDI?
Én panelban is használtam jó 10 éve meg most a kertesben is.
Bekapcsolom beállítom 20 fokra és láss csodát a kutyáim meg én alszunk egy jó nagyot!
Ezzel nem azt írtam hogy egy ágyban, mindenkinek megvan a maga helye! Mond már meg kérdező ez miért rossz?
Miért nyugtatod magad azzal hogy a kinti kutyának jobb?
a közepes méretű kutyám köszöni szépen, de sokkal jobban érzi magát lakásban. nem vicc, nem túlzás. amikor néha kertes házban nyaralunk, látszik rajta, hogy rühelli. ilyenkor ha elmegyünk, a kertben marad a többi kutyával. jól kijönnek, nem ez a baj. de nem ezt szokta meg, kicsi kora óta lakásban lakik, megszokta, hogy folyamatosan a közelünkben van, ha meg épp nem, akkor tök nyugisan alszik, pihen otthon. kaphatna ő egy egész erdőt, az sem érdekelné, magától nem fogja lefárasztani magát.
nem értem, hogy mi közöd van neked mások életéhez, de ha ennyire érdekel, én azzal nyugtatgatom magam, hogy látom, a kutyám sokkal nyugodtabb bármilyen lakásban, mint kertes házban ahol pedig aztán lenne hely futni.
Nem attól függ, hogy hol laksz! Panel vagy kertes? Mindegy, mert így is úgy is magára fogod majd hagyni a kis manót. És szerintem mindenki tudja, hogy mi felel meg a kutyája/i igényeinek. Szerintem hagyjuk ezt, mert mindenki mást fújj! Csak szeretém elmondani: Minden kutyának van egy álomgazdia, valószínűleg olyan dolgot fognak csinálni (szerintem), amit mind a ketten élveznek. A kutyák olyanok mint az emberek. Mások!
Ui.: Ez volt az én véleményem. Nem kell erre semmit mondani. Én ezt gondolom. :)
94 vagyok.
Így igaz ahogy Sippara mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!