Lina03 kérdése:
Energikus, gyerek mellett tartható, szófogadó, kutyafajtát keresek. Olyat, amelyik "használja az eszét. " Milyen kutyafajtát ajánlanátok? (kis-közép méretűt, amelyik lakásban is tartható).
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 18:15
1/8 anonim válasza:
Bichonok, Yorkie, Westie.
TENYÉSZTŐTŐL. Nem az OLX-ről.
2/8 anonim válasza:
Nekem azonnal a magyar vizsla ugrott be. Energikus, lakásban tartható, sőt, nagyon is igényli az ember közelségét, gyerek mellett is kiválóan lehet tartani (megfelelő neveléssel persze), és nagyon okos is.
3/8 anonim válasza:
Törpe uszkár.
Irtó okosak.
Westiet csak akkor ha jól tudod nevelni. Következetesen
4/8 anonim válasza:
Én a spánielt ajánlom azok közül is az angol cockert... Imádnak futni. Kis és nagy gyerekekhez eggyaránt alkalmazkodnak. Szereti a társaságot nem szeret egyedül lenni. Nagy teret igényel és játszótársat( akár kutyát akár embert) bár kicsit makacsak de ha korán elkezdik taníttatni okos szófogadó kutya lehet belőllük.
5/8 anonim válasza:
Shetlandi juhászkutya, azaz sheltie. Ezt a fajtát szokták "törpe skót juhásznak" titulálni, mert nagyon hasonlít rá. Energikus, okos fajta, hosszú szőrű, de kiváló lakáskutya.
6/8 anonim válasza:
Magától egy kutya sem ilyen.Minimum kell mellé egy értelmesebb gazda,amelyik neveli is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen foglalkoznék vele, kutyasulira is gondoltam.
2014. júl. 21. 20:29
8/8 Imola Ágnes válasza:
Én is a magyar vizslára gondoltam hirtelen. Ha foglalkozol vele, a leírásnak tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!