Shih-tzus gazdik! Mivel etetitek kutyáitokat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 20:09
11/19 anonim válasza:
Nekem van két kis shih-tzum és kitekatott esznek nagyon szeretik és csak annyival külömb a kutyatápnál hogy kissebb
12/19 A kérdező kommentje:
KÜLÖNB! klassz nekik, gratulálok :S
2010. nov. 6. 01:13
13/19 anonim válasza:
Te minden szót helyesen írsz le amúgy is csak elcsúsztam te NAGYOKOS
14/19 anonim válasza:
Ja és nem az a lényeg hogy milyen méregdrága kaját eszik hanem az hogy szeretik a gazdáik
15/19 A kérdező kommentje:
hát, én mivel nagyon szeretem a kutyámat, szeretném, hogy egészségben éljen velem, a lehető leghosszabb ideig szeretném ha mellettünk maradna, ezért etetem normális táppal! a kitekat macskakaja, abból is a legsilányabbak egyike, ha tényleg szeretnéd a kutyád, figyelnél a kutya igényeire is!!
2011. ápr. 11. 11:20
16/19 anonim válasza:
Amúgy ha elolvastad volna csak annyival más a macskakaja a kutyától hogy több fehérje van benne ami csak jót tesz nekik és amúgy is nem azért írtam hogy belém kössél hanem te kérdeztél valamit én meg válaszoltam (nem voltam kíváncsi senki kritikájára) és normálisan is lehet írni
17/19 A kérdező kommentje:
a kutya nem macska, két különböző faj, különböző igényekkel... a magas fehérjetartalomról meg csak annyit, hogy vess egy pillantást, a csomagolásra, hogy igazából mivel is eteted a kutyákat...
a kitekat egy silány táp, semmi hússal, nagyrésze szója, gabona, tartósítószer, ízfokozó, szinezék... igen ízletes csemege :S
de, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
csak a kutyáidat sajnálom :(
2011. ápr. 21. 00:31
18/19 anonim válasza:
Amúgy meg nagyon ritkán esznek tápot inkább főzünk nekik de szerintem jó életük van itt mert nagyon szeretjük őket de ha te mondod... :)
19/19 anonim válasza:
Mi van amikor select gold kaját adunk neki mert a doki mondta az jófajta meg royal cannint kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!