Milyen táppal etetitek kutyátokat?
Figyelt kérdés
Én eddig Purina Dog Chow-val, de már kezdem nagyon drágállani. Golden retrieverem van. Milyen jó minőségű, lehetőleg 10 ezer alatt lévő tápokat ajánlotok?2011. aug. 25. 12:31
2/21 anonim válasza:
Hetente, 20 kiló húst veszek a kutyáknak, az állateledel boltban. Kapnak még csontokat, házi kosztot. Nincs is annyiba, na meg egészségesebb is szerintem, az legalább hús. Olcsó tápok semmit sem érnek, csak ártanak. Ipari szemét.
3/21 A kérdező kommentje:
Most pont nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki etet Dog Chow-al. Milyen jó minőségű nem túl drága tápok vannak? Nem kell a prémium prémiuma, de azért nem Chappi meg ilyenek.
2011. aug. 25. 12:35
4/21 A kérdező kommentje:
Maradékot, húst szokott kapni, de ne az legyen már a fő kajája. T Á P
2011. aug. 25. 12:36
5/21 anonim válasza:
josera economy 20kg 7200ft . a josera nagyon jó táp. de ez a leggyengébb termékük. mégis ok.
8/21 anonim válasza:
Az Acana nagyon jó táp ilyen árban, néhány helyen el lehet csípni nagyon olcsón, főleg webáruházakban.
A Fressnapf saját tápjáról mintha jókat hallottam volna, de nem biztos.
Ami még jó ötlet lehet, én külföldön élek, itt a jobb kutyásboltoknak van házi tápjuk kimérve, az nagyon olcsó szokott lenni, és gyakran szuperjó. Esetleg nézd meg, otthon is szokás-e ez. Én találtam így egy boltban egy tiszta húsos, zöldfűszeres, teljesen bio tápot.
Purina kategóriában egyébként az Orijen a legjobb. Vannak neten kutyatáp-összehasonlító oldalak, a legjobbra értékeltek között az Orijen az egyetlen, ami otthon kapható.
Még egy ötlet: keverd! Pl. Acanát Orijennel.
9/21 anonim válasza:
Én még nem nagyobb láttam Acana-t 10 ezer alatt nagyobb kiszerelésben..
10/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a josera economy-t kipróbálom. Azért ne makarok drágábbat, ert lehet, hogy jön a családhoz egy újabb nagytestű kutya, és nem akarok 2-3 hónapont kb 25 ezret költeni a kajára...
2011. aug. 25. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!