Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan etetitek kutyáitokat?

Hogyan etetitek kutyáitokat?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy Ti hogyan etetitek a kutyáitokat? Minek a hívei vagytok?
2010. márc. 1. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Reggel és este.Száraztáp-párti lennék,de az én kutyámnak fel kell turbózni a jó minőségű száraztápját,hogy megegye.
2010. márc. 1. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
nekem közepes termetű kutyám van és naponta 1x kap vegyes kaját.nekünk ez vált be a legjobban
2010. márc. 1. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Azt hallottam, hogy egy bizonyos kor, asszem 1 év után naponta egyszer ehet. Én spancsit tartok. Ha falatozik egy kicsit ebédidőben, nem adok neki csirkecsontot csak porcot. Hajlamos nem meg rágni és lenyeli. Viszont disznócsontozatot nyugodtan lehet neki adni addig, amíg az sem törik több kisebb szilánkra. Azokat érdemes eltávolítani minél hamarabb a kutyustól. Mandarint csemegeként szoktam neki adni nagyon szereti. A csokiért falat bontana, de egyesek szerint a csoki a kutyának méreg. Jutalomfalat a Smackos na az a mindene, azért még gyököt is vonna 3jegyű számból... fejben:)
2010. márc. 1. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Utosló te ezeknek vagy a híve? Ezt eteted a kutyáddal? Érdekes... Nem lehet hogy összekverted a mit nassolhat a kutya kérdéssel? Amúgy a csoki nem egyesek szerint mégező, hanem mérgező egy bizonyos mennyiség fölöt. Egy pici kutyánál már egy pár kocka is mérgező.

Én Orijennel etetem a kutyáim meg főzök nekik farhátat. De a következő kutyám már kölyökkorától csak Orijennel fogom vagy más minőségi táppal, csak a mostani kutyáim nem bírják megszokni hogy olyan kis adag kell belőle, és így a legjobb.

2010. márc. 1. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Napi kétszer etetem, mert érzékeny gyomrú az ebem. Reggel a kajájának az 1/3-át, vacsira a maradékot. A száraz tápot nekem is fel kell turbózni virslivel, vagy valami jó minőségű kutyakonzervvel.

Nem árt bevezetni a heti egy napos koplalást sem.

2010. márc. 1. 13:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben, azaz a kezdetekkor Pedigree-t adtam a keverék német-juhászomnak. NAGYON sokan leszidtak, hogy az az egyik legrosszabb amit adhatok neki. Utánanéztünk itthon és tényleg nagy rossz, és hát igy áttértünk egy "picit" márkásabb száraztápra a ROYAL CANIN MEDIUM ADULTra :) persze adunk neki mindig rizst só nélkül összekeverve egy kis tyutyulevessel és amiben a hus, csont főtt. Hozzá mindenfajta zöldséget. Néha spagettitészta, túróstészta sajtal, hússal, porcokkal. Naponta vagy 4x kap enni, ami tudom, hogy most irtósok, de neki kevés, mert úgy néz ki, mintha nem etetnénk, emésztési problémái vannak (az orvos tud róla) ... apukám a reggeli készítésekor ad neki egy pár szalámit, amit nem kéne, de adunk... :S :)

Egyszóval fűszert, sót, csokit, hagymát, tejet nem adunk.

Csak néha még joghurtosdobozt kinyalja, ja és a VIRSLI-azt imádja, de csak szigorúan jutalomfalatnak.

2010. márc. 1. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Komment az előző hozzászólónak.

Royal caninnal etettem a kutyámat én is, bár még kölyök korában és igaz nagytestűről van szó, de az ebnek komoly csontproblémái lettek a magas fehérjetartalomtól.

2010. márc. 1. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A csoki tényleg méreg a kutyának!!
2010. márc. 1. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagytestű kutyám van. Napi 1x adok enni. Ha van maradék (csont, főzelék, zöldség, leves stb.) akkor azt, ha nincs akkor általában konzervet és rakok hozzá egy kis tápot. De néha kutyaszalámit kap. :D
2010. márc. 1. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Naponta egyszer adok enni a kutyámnak Acanát.
2010. márc. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!