Mennyi idő alatt szokik meg minket?
Szia! Én 7 hónaposan vettem egy törpe pincsert, aki addig pont úgy élt, mint a Te kutyád. kezdetben, félt mindenkitől! A páromtól, nagyon nagyon sokáig. Még csak ennivalót sem fogadott el a kezéből, lehetett az bármilyen finom falat!:( Én voltam az első, akit elfogadott, és a mai napig engem tekint egyedüli a gazdájának. Nagyon féltékeny, a párom ha hozzám ér, elkapja a kezét.:))))
Amúgy májusban lesz egy éve, hogy hozzánk került, de a mai napig megriad, minden hirtelen mozdulattól. legfőképpen, amikor eszik! Akkor ha csak a lábamat megmozdítom a járólapon, már abbahagyja az evést, és figyel, megmerevedik. Ha újságpapír van a kezemben, azonnal az asztal alá bújik! Soha, egyszer sem bántottuk, mióta itt van nálunk!!!!! Nagyon rossz emlékei lehetnek szegénynek.:((( Akkor is az asztal alá húzódik, ha a gyerekekkel kiabálok. :(
Imádom, szeretem, ahova megyek a lakásban, ő ott van a lábamnál!!!!! Ha a párommal játszik elmélyülten, de szólok neki, otthagy mindent, és rohan hozzám. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!