Miért ilyen rossz a borderem?
A kutyád ha netezne, tudod mit írna ki?
SOS! Miért ilyen a gazdám?
Nemrég vett meg, és azt hittem, hogy tudja mire van szükségem! De nem tudja. Folyamatosan a gépen játszik, bár vakáció van, velem mégsem foglalkozik, a nap 24 órájából esetleg 1- maximum 2 órát ha rám tud szánni. Én egész nap unatkozom, nincsennek itt a testvéreim, nincs kivel játszak. Ha próbálom lefoglalni magam valamivel, mindíg azt mondja, hogy rossz kutya vagyok. Ha próbálom játszani hívni, akkor sem figyel rám, csak játszik tovább a géppel.
Könyörgöm segítsetek! Mikor elhozott azt mondta, hogy nagyon szép vagyok, és sokat fog foglalkozni velem, de máris nagyon magányos vagyok, és szomorú. Pedig vakáció van, mi lesz ha kezdődik az iskola. Kérlek segítsetek, nem akarok menhelyre kerülni!!!!!!!!!
sajnos így van, így kell elrontani egy gyönyörű,okos, csodás kutyát
már csak azt remélem hogy nem az utcán köt ki
Figyu én is 14 vagyok és ahelyett hogy itt menőzöl inkább fogd meg magad és olvass sokat erről a fajtáról, mert ha azt sem tudod hogy mivel állsz szemben akkor ez a kutya pokollá teszi az egész életedet egyáltalán minkek vállaltad be?! Én egy évet szántam arra hogy utána nézzek minden információnak erről a fajtáról és azt áttanulmányozzam!
És ezt a kutyát rendesen minden nap le kéne fárasztanod rendesen 2-3 órán keresztül és nem csak fizikailag szellemileg is!!! És természetesen kutyaovi és később ha nagyobb lesz kutyaiskola.
Nekem is lesz nemsokára borderem de én ezt a fajtát azért veszem mert Frizbi VERSENYEKRE fogok vele menni.
És nem csak a kutyával de saját magaddal is kiszúrsz!!
A kicsi most MÉG csak a zsinórt rágja de később mindenedet tönkre fogja tenni HA NEM foglalkozol vele
viszont HA FOGLALKOZNÁL és TÖRŐDNÉL vele akkor ezt a kutya mérhetetlenül meg fogja hálálni neked és ragaszkodik majd hozzád hiszen az egész világon te fogsz jelenteni számára mindent és egy életen át a hűséges és odaadó társa leszel hiszen még idős korában is emlékezni fog rá, hogy te akkor és ott mit tettél érte.
Sajnos valószínű, hogy ez a kutyus akkor is ragaszkodni fog hozzá, ha ennyire nem törődik vele. Mert a kutyák ilyenek. Ők akkor is adnak szeretetet, ha nem kapnak.
Nagyon nem érdemelsz meg te egy állatot, nagyon gyerek vagy még hozzá (és nem a korod miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!