Miért ilyen rossz a borderem?
Ja, mert a border úgy születik, hogy tudja, mi a kanapé, meg a kábel és azokat nem rágja? Ül, fekszik, igazodik, apportíroz, agility pályán magától körbemegy?
Add ide nekem, majd én gondját viselem.
De felb**ztál 2 mondatoddal, gyerek! Az ilyen kis gyökereket állat közelébe nem engedném, még simogatni sem! Neked pont az való, hogy a gép meg a TV előtt 250kg-osra hízz, majd szívrohamban megdögölj!
Azért rágja a zsinórt/kanapét (egyelőre még csak ezeket), mert igényli a társaságodat, azt szeretné, hogy foglalkozz vele!
Még hogy a legokosabbtól elvárhatja az ember, hogy viselkedjen?! Nézd meg az embert! Állítólag az evolúció csúcsa. Mégis rengeteg köztük az olyan gondolkodásra képtelen kis nyomorék, mint te!
Szerencsétlen kutya, mit vétett, hogy hozzád került? :( Remélem, legalább a szüleid esze előbújik, és rájönnek, hogy nem való oda kutya! Csak sajnos pont az ilyenek szokták az utcára dobni szegény állatokat.
Sürgősen ajándékozzátok/adjátok el olyannak, aki tisztában van azzal, hogy a kutya nem elemmel működik, és nincs rajta On/Off gomb!!!
Már elnézést!! Mi ez a hangsúly veleD szemben??? Ha téged gyerekkorodban nem tanítanak meg beszélni, akkor szerinted most tudnál? Ha a kutyát nem neveleik meg kölyökkorában, akkor szerinted jól nevelt lesz és fog tudni viselkedni? Úgy gondolod, hogy a kutya úgy születik, hogy kész zseni?
Az agyam eldobom...
10-es és 26-os válaszoló vagyok
Mellesleg én 20 éves vagyok, és elhiheted, több dolgom van mint neked, mégis eleget tudok törődni a kutyámmal ;)
Nekem is suli mellett volt/van kutyám, mégis volt rá időm..
Dolgozni járok, meg egyetemre, mégis van időm két huskyra. Mindenkinek arra van amire akarja, hogy legyen. A többi csak kifogás. Akkor keress neki másik gazdát. A kutya ne valami automata gép, hogy majd neked mindent automatikusan tudni fog. Ugyanúgy tanitani kell, mint egy gyereket.
De nem akarom elhinni, hogy ez nem kamu kérdés. Valaki nagyon ráérhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!