Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a yorski terrier...

Mit gondoltok a yorski terrierről? Jó választás lenne egy lánynak aki 11 éves kitűnő tanuló? És mindennap 5, vagy 4 órám van szeretnék egy yorskit csak nem tudom alkalmas volnák-e a tartására? Ti mit gondoltok bocsi az írás hibákért ha van benne

Figyelt kérdés

#alkalmas #kutyus tartás #vagyok-e rá
2014. jún. 29. 16:25
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Nem való neked kutya. 11 éves vagy, és kitűnő tanuló (bár ez kit érdekel ennél a kérdésnél?), ez pedig a kutyával csak egy hirtelen fellángolás. Max. 1 évig tudnád tartani a rendszeres foglalkozást vele, de szerintem még addig se. Mielőtt felelőtlenül megvásárolnátok egy kutyust (aminek még a fajtanevét se tudod leírni) először bizonyítsd be a szüleidnek, de legfőképpen magadnak, hogy alkalmas vagy a kutyatartásra. pl.: menhely, kutyasétáltatás a környéken, alapos utánajárás a fajtával kapcsolatban, stb.
2014. júl. 30. 09:31
 22/58 anonim ***** válasza:
Elkéstél, utolsó, a baj már megtörtént.
2014. júl. 30. 11:03
 23/58 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem el mért baj ha van egy kugyusom hadjatok békén féltékenyek vagytok ennyi az egész és vittem állatorvoshoz megkapta a csippét és az oltásait és van egy amerikai sztetforom az mont 6 éves és foglalkoztam vele felneveltem enni inni kapot utaztam jött velem mit egy kis babának táskába hordtam neki a nasit ivó tálat vizet ben tertotam mikor pici volt de már nagy és szerintem jobb szabadon neki az udvaron és ő is cssippet oltásai megvannak
2014. júl. 31. 18:51
 24/58 A kérdező kommentje:
és sétáltattam megtanitottam jobban mondva a szomszéd kutyusát és nem akart sétálni elfutot mikor meg mutattam a pórázt de sok türelemmel és juti falatal sikerült a nagyim kutyusát is sétáltatam
2014. júl. 31. 18:53
 25/58 A kérdező kommentje:
tenyésztőtől van a sziszkém de szeretem akkármit mondtok nekem izabellem (az amerikai sztetfor)és sziszim az én kincsem nagyon szeretem őket
2014. júl. 31. 18:56
 26/58 anonim ***** válasza:
87%

Szégyelld magad, amiért 11 évesen ennyire összefüggéstelenül, hibásan, értelmezhetetlenül írsz. Kisegítő iskolában lenne a helyed.

A kutyáiddal szemben abszolút tiszteletlen vagy, még a fajtájukat sem tudod leírni, tehát soha nem néztél utána, soha nem olvastál el róluk semmit.

Miért gondolod, hogy bárki irigy lenne rád? Szerinted mit irigyelünk?

2014. aug. 1. 07:53
 27/58 A kérdező kommentje:
fogjátok be! ezt helyesen írtam!
2014. aug. 1. 23:13
 28/58 anonim ***** válasza:
0%
Ti meg szégyellhetitek magatokat (tisztelet a kivételnek), hogy így lekorholtok egy kisgyereket. Biztos nektek is nagyon jól esett volna mikor ilyen korúak voltatok.
2014. aug. 1. 23:23
 29/58 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen azoknak akik ki álltam mellettem a többinek meg azt mondom fogják be! van 2 kutyusom szeretem őket gondozom de a sok okoskodó kutyájának az oltási könyvét meg a csippet meg a ellenőrzéseket az állat orvosnál meg nézném csak arc nélkül mind egyikőtöknek van pofája!tisztelet a kivételnek 11 éves vagyok igen vannak hibáim de mindenkinek van ne mondjátok hogy ti szentek vagytok meg mindent tudtok mert tökéletes ember nincs! és én nem a fajtájától szeretem a kutyusom hanem nekem már olyanok mint egy kicsi gyerek mint a húgom úgy hogy lehetnének tőlem keverékek akkor is ennyire szeretném őket és sokszor dumáltok szegény gazdiknak akik itt kérdést raknak ki fajtiszta nem mind 1? keveréket is pont ugyanúgy lehet szeretni!!!!!!!!!!
2014. aug. 2. 09:32
 30/58 anonim ***** válasza:
82%
Legalább amikor ""beoltasz"" minket akkor írnál helyesen :)
2014. aug. 2. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!