Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a yorski terrier...

Mit gondoltok a yorski terrierről? Jó választás lenne egy lánynak aki 11 éves kitűnő tanuló? És mindennap 5, vagy 4 órám van szeretnék egy yorskit csak nem tudom alkalmas volnák-e a tartására? Ti mit gondoltok bocsi az írás hibákért ha van benne

Figyelt kérdés

#alkalmas #kutyus tartás #vagyok-e rá
2014. jún. 29. 16:25
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
figyeljetek ez roszzul essett kicsit fogalmazhattatok volna szebben és volt kutyusom csak egy évvel ezelőtt meg halt és az írás pedig gyorsan írtam mert mennem kellet el
2014. júl. 13. 21:14
 12/58 A kérdező kommentje:
kaptam egy kutyus gondozom reggel fel kelek első dolgom enni inni adni neki oltásokat megkapta amenyi kell neki játékos kutyus 3 4 visszem sétálni a ruha kizárt ruhát nem adok rá gondozás meg van és benti kutyus bocsi hogy kiábrándítalak benneteket igen is jó gazdi vagyok és még én vagyok ad is nem lesz baja melesleg a neve SZISZI lett.
2014. júl. 15. 11:50
 13/58 anonim ***** válasza:
0%
És a fajtáját le tudod-e már írni?
2014. júl. 15. 20:31
 14/58 A kérdező kommentje:
igen képzeld yorkshire terrier de egy szemtelen társaság vagytok bunkók a ti kutyátok biztos nincs be oltva tanítva csak van és féltékenyek vagytok rám hogy én nevelem
2014. júl. 15. 20:35
 15/58 anonim ***** válasza:
Elég gyorsan megkaptad. Megkérdezhetem, honnan vetted, és mennyibe került?
2014. júl. 29. 10:08
 16/58 anonim ***** válasza:
41%

15. válaszoló

Mit gondolsz? Természetesen apródról...Lehet, hogy nem is azt vettek :DD

2014. júl. 29. 10:11
 17/58 anonim ***** válasza:

16.!

Én is erre gondoltam, csak kíváncsi vagyok a kérdező válaszára.

2014. júl. 29. 10:15
 18/58 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező, ne haragudj, de egy szavadat sem értem. Úgy írsz, ahogy egy külfödi ember beszél/ír magyarul. Hogy lehetsz Te kitűnő tanuló? Még az elváló igekötőket sem tudod.. :D

A kutyáról pedig annyit, hogy nem vagy alkalmas a tartására. 11 éves vagy, még vagy 10 évig a szüleid tartanak el, és lehet hogy még azután is. Megtetszett a kutya, képről és minnél hamarabb megakartad kapni. Elkényeztetett kislány módjára meg is kaptad az OLX-ről, jó olcsón egy szaporítótól. Gondolják a szüleid most egy időre kielégítették a vágyaidat. Oké, hogy most foglalkozol vele, mert nyár van. De mi lesz ha suli lesz? Nem lesz mindig 4-5 órád, minnél idősebb leszel annál több lesz, de a kutya még mindig ott lesz a nyakadon. Ha elkezdesz kamaszodni sz.rni se fogsz rá, hiszen minden jobban érdekel majd. Ez egy hirtelen fellángolás, gyereknek (mert Te még igenis az vagy!), nem szabad kutyát venni! Én is hosszú éveket vártam a kutyámra, de hálás vagyok Anyukámnak amiért nem vett nekem egyből, hanem megvárta míg felnövök, mert tudom, hogy én sem foglalkoztam volna vele. Most komolyan, szerinted melyik 11 éves nem akar kutyát? Megsúgom, az összes szeretne legalább egyet. És hányan foglalkoznak vele tisztességesen? Kb. egyik se. Mi lesz ha beteges lesz? Mert ha nem tenyésztőtől van, akkor ez szinte garantált, erre számíthattok. Több száz ezret is az orvosnál hagyhattok, komoly kiadások várhatóak.

Tudom mostmár hiába verem itt a számat, hiszen a kutya már nálad van. De azért jobb ha ezekre felkészülsz amiket itt most leírtam.

2014. júl. 29. 11:55
 19/58 anonim ***** válasza:
18%

Azért fogjátok már vissza magatokat, egy 11 éves gyereket szekáltok!!!

Kérdező, milyen kutyust vettetek?

Két kutyázás között pedig olvasgasd ezt, RENGETEG hasznos dolog van benne a neveléshez és vedd komolyan a leírtakat:

[link]

Az "ebnevelde 1-2-3-4-..." részeket keresd elsősorban.

Tudom, hogy legszívesebben egész nap szeretgetné az ember a kutyát és mindent megengedne neki, de igenis szigor kell neki! Legyél szigorú, de igazságos! Muszáj nevelni a kiskutyát, hogy jól nevelt, egészséges felnőtt legyen belőle. Egy neveletlen, pimasz kutya pokollá teheti később az életeteket :D

Ja és szüleidnek is mutasd meg a cikkeket, beszéljétek meg, mit szabad a kutyusnak és mit nem, dolgozzatok össze, mint egy csapat!

Ja és sok boldogságot a kutyushoz :)

2014. júl. 29. 12:02
 20/58 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom , hogy jön a tanuláshoz a kutya?? Én szín 2 es vagyok, mert belesza.rok az egészbe, de azért egy szuperügyi bordert sikerült felnevelni.

Addig ne kérj kutyát, amíg nincs rá pénzed! Nem anyadeknak, Neked!! Egy kutya tartása, doki igen drága. Én magam látom el a kutyát és bizony abba a kategóriába tartozok, hogy a kutyát viszem dokihoz ha kell, akkor is ha a saját gyogyszeremre nincs pénzem!! És sokszor a kutya kap minőségi kaját, amíg én egy csokit se veszek. Nem biztos hogy a szuleidnek is olyan kedves lenne a kutya mint neked.

2014. júl. 29. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!