Az első lány kutyánk, ha megjön neki mit csináljak, hogy ne vérezzen mindent össze?
Nekem nem volt szuka kutyám, de az ismerősi körben így oldották meg, de biztos írnak majd tapasztaltabbak is. (nem tudom, hogy jól vagy rosszul, nekem így mesélték:)
-adtak rá női bugyit "kibélelve" (tacsi esetében volt)
-másik ismerősöm azt mondta (az ő kutyája is lakásban lakik), hogy neki a kutyája letisztogatja magát, és nem kell vele semmit csinálni, nem ken össze semmit
3. vagyok
A 2. írta meg a legjobb megoldást: ivartalanítás, ennél nincs jobb. Rengeteg gondot levesz a válladról.
Tüzelőbugyi!
Állatboltokban lehet kapni, kifejezetten erre a célra.
Nekem 3 éves staffi szukám van, és amennyire "pici", olyan sok vért pötyögtet el tüzelés alatt.
Én egy régi bugyinak fogtam a két szélső pántját, elvágtam, ráigazítottam a kutyára, megcsomóztam, vágtam a farkának egy lyukat, kisebb méretű betétet raktam bele, és kész az olcsó tüzelőbugyi. :)
Boltit nem ajánlom, nagyon drága, és a betét is bele egy kisebb "vagyon".
Pelenkát ne, abba bepálik a pérája. Sima nagyibugyi, lehetőleg ne műszálas legyen, mert az csúszik, és nehéz is csomózgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!