Milyen fajta kutyát ajánlotok első kutyának? :
Első kutyám lesz. Olyan kutyát szeretnék, aki: -kis vagy közepes méretű,
-napi 2-3 óra séta elég neki,
-a szőre mindegy,
-szeresse a gyerekeket,
-ne ugasson túl sokat.
Tenyésztőt tudtok hozzá ajánlani? Köszönöm mindenkinek! 13/L
hol tartanád?
mennyit lenne egyedül?
Havanese
amúgy ha nincs konkrét elvárásod,hogy melyik fajta tetszik akkor a menhelyen rengeteg kutyus van.Kölykök is felnőttek is..
1 vagyok:
én az uszkárt ajánlom :)
bár ha kerti kutya lenne akkor semmiképpen sem Havanese!!
2.voltam..
Ha eltekintesz kis/közepes méretűtől és nem bánod, ha egy kicsit nagyobb, akkor a golden retriever a legjobb választás. Híres az intelligenciájáról, gyerekszeretetéről és neveléstől függően (úgy tudom) nem ugatós.
Ja és vásárlás előtt mindenképp tudakozódj a felelős állattartásról és a kutyapszichológiáról. Sose vásárolj olcsón, szaporítótól kölyköt. Ha nem akarsz kiadni 100+ ezer forintot kölyökre, akkor inkább menhelyről, gyepmestertől vagy fajtamentőktől válassz.
KIcsi és kedves kutya a cavalier king charles spánielre voksolok kevés mozgással is beéri és türelmes fajta
itt egy videó erről afajtáról elmondják a főbb jellemzőit
Uszkár. Több méretben is van, intelligens, kedves, nem domináns kutya. Könnyen nevelhető, lehet fésülgetni, több színváltozata is van, és nem utolsó sorban nincs túl szaporítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!