Honnan van a kutyád? Tenyésztő/háztól (ismerős vagy hirdetés) /menhely?
Milyen fajta, mennyi idősen került hozzád, ha vetted, mennyiért, főbb tulajdonságai?
Köszi! (kutyavásárlás előtt állunk)
Én menhely párti vagyok. Olyan kutyát is ki lehet fogni, aki hozzá van szokva és szereti is a gyerekeket, menhelyeken meg több alkalommal is találkozhattok egy kiszemelt kutyával!
Az első kutyámat piacon vettük NAGYON régen, fajtatiszta kutyus volt. Gyönyörű, egészséges, hosszú életű kutyus volt és imádtuk, ő is imádott minket DE nagyon hisztis, akaratos volt, folyton feszegette a határokat :D Hozzáteszem szüleim nevelték és hát...Nem voltak elég következetesek :D
Mostani kutyám a sintértelepről van, a legnagyobb hidegben hoztam el. Felnőttként, betegen (csúnya megfázása és bélgyulladása volt, 1 hónap alatt kikúráltuk). Többgenerációs korcs, 14 kilós, hatalmas feje (és fogai) vannak, ráadásul fekete.... Imádom.
Ég és föld a különbség a két kutya között.
Első kutyám ha nem tetszett neki valami meg mert harapni (erősen ő sem, csak jelzésértékűen), a mostani nem.
Előző kutyám simán kiszaladt és elment kalandozni a lépcsőházban, ez a kis korcs meg hiába van előtte nyitva az út, az ajtóban marad.
Első kutyám nem tudta, milyen az utcán élni, a mostani igen. Látszik rajta, hogy mindig a közelemben akar lenni,esőben rohanna hazafelé, állandóan meg akar felelni :)
Félreértés ne essék, imádtam az előző kutyámat, ő volt a mindenem. De ő kényelembe született és folyton lázadt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!