Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan van a kutyád? Tenyésztő...

Honnan van a kutyád? Tenyésztő/háztól (ismerős vagy hirdetés) /menhely?

Figyelt kérdés

Milyen fajta, mennyi idősen került hozzád, ha vetted, mennyiért, főbb tulajdonságai?

Köszi! (kutyavásárlás előtt állunk)

2014. jún. 23. 12:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én menhely párti vagyok. Olyan kutyát is ki lehet fogni, aki hozzá van szokva és szereti is a gyerekeket, menhelyeken meg több alkalommal is találkozhattok egy kiszemelt kutyával!

Az első kutyámat piacon vettük NAGYON régen, fajtatiszta kutyus volt. Gyönyörű, egészséges, hosszú életű kutyus volt és imádtuk, ő is imádott minket DE nagyon hisztis, akaratos volt, folyton feszegette a határokat :D Hozzáteszem szüleim nevelték és hát...Nem voltak elég következetesek :D

Mostani kutyám a sintértelepről van, a legnagyobb hidegben hoztam el. Felnőttként, betegen (csúnya megfázása és bélgyulladása volt, 1 hónap alatt kikúráltuk). Többgenerációs korcs, 14 kilós, hatalmas feje (és fogai) vannak, ráadásul fekete.... Imádom.

Ég és föld a különbség a két kutya között.

Első kutyám ha nem tetszett neki valami meg mert harapni (erősen ő sem, csak jelzésértékűen), a mostani nem.

Előző kutyám simán kiszaladt és elment kalandozni a lépcsőházban, ez a kis korcs meg hiába van előtte nyitva az út, az ajtóban marad.

Első kutyám nem tudta, milyen az utcán élni, a mostani igen. Látszik rajta, hogy mindig a közelemben akar lenni,esőben rohanna hazafelé, állandóan meg akar felelni :)

Félreértés ne essék, imádtam az előző kutyámat, ő volt a mindenem. De ő kényelembe született és folyton lázadt :D

2014. jún. 27. 11:12
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja első kutyám 12 ezer volt 19 éve (igen, ilyen kort élt meg!), mostani meg 5 ezer (ennyiért lehet kiinni a sintértelepről kutyát, röhejes :) ).
2014. jún. 27. 11:14
 23/23 anonim ***** válasza:
*kivinni
2014. jún. 27. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!