Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan van a kutyád? Tenyésztő...

Honnan van a kutyád? Tenyésztő/háztól (ismerős vagy hirdetés) /menhely?

Figyelt kérdés

Milyen fajta, mennyi idősen került hozzád, ha vetted, mennyiért, főbb tulajdonságai?

Köszi! (kutyavásárlás előtt állunk)

2014. jún. 23. 12:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Egyiket találtam, másikat megvettem 5ezer forintért a drogos gazdájától (felnőttként, el volt hanyagolva).
2014. jún. 23. 12:12
 2/23 anonim ***** válasza:
38%

Három kutyánk van abból 1 Yorkshire örökbefogadott (1éves)

1 Havanesee vettük 10k (kölyök)

1 Német juhász örökbefogadott (1éves)

Személy szerint én az életem végéig már csak örökbe fogok fogadni kutyát mert azok sokkal jobb természetűek mint a kölyök kora óta ott van ( tapasztalat, míg a hawanese egy pi csa addig a másik kettő mindent megtesz és sosem sértődik)

2014. jún. 23. 12:19
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
3 kutya: az egyiket nem tenyésztőtől, hanem háztól fialt. A másikat tenyésztőtől. A 3.-at pedig a Jófogas.hu-n mert annyira aranyos volt!
2014. jún. 23. 12:23
 4/23 anonim ***** válasza:
22%
Ja! Az árak: 25 E, 20 E, és a Jófogáson pedig 40.
2014. jún. 23. 12:24
 5/23 anonim ***** válasza:
77%

3 kutyánk van.

A legidősebb egy tacskókeverék, ő kb 14-15 éves. Egerszalókon nyaraltunk, ott kóborlott az utcán, és hazahoztuk. 2 éves körüli volt, mikor hozzánk került.

Van egy 5 éves münszterlandi vizsla-tacskó keverék, akit abból a lovardából hoztuk el, ahova jártam. Kölyök volt, amikor elhoztuk.

A legfiatalabb 3 éves, őt egy temető mellett találtuk, amikor bicikliztünk. Kicsi, 6kg-os, és hasonlít egy németjuhászra.

:)

2014. jún. 23. 12:25
 6/23 anonim ***** válasza:
79%

Van egy labrador-vizsla keverék szuka kutyám, kb. 6 hónaposan került hozzám. Egy családtag kapta valakitől, aztán az enyém lett, szerencsére (náluk nem lett volna jó helyen). Vizsla lévén imád szaladgálni, vadászni (persze csak a maga módján, nincs tanítva), otthon a kanapén lustálkodni.

Másik kutyám egy kan rottweiler. 8 hetesen vásároltuk tenyésztőtől. 100 ezer ft volt. Rottweiler. Ennyit tudok csak mondani a tulajdonságairól. Akinek van, úgyis tudja, akinek meg nincs, majd megtudja, nem lehet röviden leírni :)

2014. jún. 23. 12:51
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

Az egyik kutyám, egy labrador keverék egy helyi néninél született, és ismerősökön keresztül hallottam hogy elhozható, és mivel nem volt akkor kutyám, az előző meghalt, így elhoztam. Most 8 éves, nagyon jó házőrző, bár túlságosan hamis lett.

A másik egy staffordshire terrier. Őt is ingyen elhoztuk egy jó ismerőstől. Ott is fialt a kutya, aztán ivartalaníttatta. Szuka kutyus, 5 éves lesz. Ő nagyon jámbor, ellentéte a másiknak, kenyérre lehet kenni, gyerekeket szereti nagyon.

2014. jún. 23. 13:10
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Három kutyám van, kettő törzskönyves külföldről behozott kutya (dobermannok), a harmadik pedig kiszaladt egyszer az autóm elé és elcsaptam (az erdőből, esélyem sem volt kikerülni), hazavittem majd rendberakattuk állatorvossal és megtartottuk. Ő valami kis nagyon utcai vegyes, de hihetetlen jófej kutya. :)
2014. jún. 23. 13:28
 9/23 anonim ***** válasza:
53%
Német spitz és csivava keverék gyönyörű kutyus *-* 1500 vettem meg a putriból 4 hónapos korában 0 oltással és féregtelenítéssel.Kedves hihetetlenül okos nem is látszik rajta hogy van benne csivi :D Agilityzni fogok majd vele :D mert gyors és ügyes.Amúgy kan kutyus most főtt kaját eszik de átfogunk állni a BARFra :) most lett 1 éves nem rég 2013 születésü <3
2014. jún. 23. 13:53
 10/23 A kérdező kommentje:
Kisgyerekek mellé, kertes házba szeretnénk kiskutyát venni. Férjem vizsla párti, én labradorral, de inkább golden retrieverre szavazok. Sosem volt még kutyám, férjemnek igen. Elkezdtem hirdetéseket böngészni, majd cikkeket olvasni a szaporítók kontra tenyésztőkről. Nem szeretnék beteges kutyát, vagy olyat amiről kiderül, hogy nem is fajtatiszta, esetleg ideg-gyenge. Viszont 30.000 ft-nál többet nem is tudunk rá szánni. Teljesen tanácstalan vagyok. Most akkor nem szabad háztól venni, törzskönyv nélkül, szülők leinformálása nélkül, vagy bátran, hisz gondolom nem minden kutyatartónak futja 150.000-ért kutyára. Mit gondoltok?
2014. jún. 23. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!