Honnan van a kutyád? Tenyésztő/háztól (ismerős vagy hirdetés) /menhely?
Milyen fajta, mennyi idősen került hozzád, ha vetted, mennyiért, főbb tulajdonságai?
Köszi! (kutyavásárlás előtt állunk)
Három kutyánk van abból 1 Yorkshire örökbefogadott (1éves)
1 Havanesee vettük 10k (kölyök)
1 Német juhász örökbefogadott (1éves)
Személy szerint én az életem végéig már csak örökbe fogok fogadni kutyát mert azok sokkal jobb természetűek mint a kölyök kora óta ott van ( tapasztalat, míg a hawanese egy pi csa addig a másik kettő mindent megtesz és sosem sértődik)
3 kutyánk van.
A legidősebb egy tacskókeverék, ő kb 14-15 éves. Egerszalókon nyaraltunk, ott kóborlott az utcán, és hazahoztuk. 2 éves körüli volt, mikor hozzánk került.
Van egy 5 éves münszterlandi vizsla-tacskó keverék, akit abból a lovardából hoztuk el, ahova jártam. Kölyök volt, amikor elhoztuk.
A legfiatalabb 3 éves, őt egy temető mellett találtuk, amikor bicikliztünk. Kicsi, 6kg-os, és hasonlít egy németjuhászra.
:)
Van egy labrador-vizsla keverék szuka kutyám, kb. 6 hónaposan került hozzám. Egy családtag kapta valakitől, aztán az enyém lett, szerencsére (náluk nem lett volna jó helyen). Vizsla lévén imád szaladgálni, vadászni (persze csak a maga módján, nincs tanítva), otthon a kanapén lustálkodni.
Másik kutyám egy kan rottweiler. 8 hetesen vásároltuk tenyésztőtől. 100 ezer ft volt. Rottweiler. Ennyit tudok csak mondani a tulajdonságairól. Akinek van, úgyis tudja, akinek meg nincs, majd megtudja, nem lehet röviden leírni :)
Az egyik kutyám, egy labrador keverék egy helyi néninél született, és ismerősökön keresztül hallottam hogy elhozható, és mivel nem volt akkor kutyám, az előző meghalt, így elhoztam. Most 8 éves, nagyon jó házőrző, bár túlságosan hamis lett.
A másik egy staffordshire terrier. Őt is ingyen elhoztuk egy jó ismerőstől. Ott is fialt a kutya, aztán ivartalaníttatta. Szuka kutyus, 5 éves lesz. Ő nagyon jámbor, ellentéte a másiknak, kenyérre lehet kenni, gyerekeket szereti nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!