Ez milyen hirdetés? Nem büntetik?
Nem elég, hogy szaporító, és hogy nem magyar, de 4hetesen (!!!) hogy lehet eladni kutyát???? Normális? Leghamarabb 8 hetesen szokták, de inkább 10...
Ezt nem büntetik??
Ha akarja, akkor 4 hetesen adja el, azt nem írta, hogy már el is lehet vinni, csak azt, hogy 4 hetesek.
Azt nem tudom, hogy honnan vetted, hogy nem magyar, én csak azt látom, hogy nem tud helyesen írni, de ez nem elítélendő, nem mindenki tudta megtanulni a helyesírást, és nem mindenkit tanítottak meg jó modorra sem.
Az állatvédőknek sincs semmi beleszólásuk abban, ha valakinél születik egy alom kutya (erre még nincs semmilyen tiltó törvény), csak megfelelő körülményeket kell biztosítani a számukra. A NAV-ra is csak akkor tartozik, ha tömegével adja el a kutyákat rendszeresen, akkor adószám kell.
Szóval mi ez a "könyörgöm, jelentsük fel" hangulat? Miért akar mindenki feljelenten mindig valakit? Nem értem.
Ja, úgy érted, hogy nem magyar? Az más.
Ha valóban eladja 4 hetesen, akkor az tényleg állatkínzás, de nem biztos, hogy így érti, ez nem derül ki a hirdetésből. De ha "nem magyar", akkor lehet, hogy eladja, de csak akkor lehet felelősségre vonni, ha tetten érik.
Én találkoztam már olyan magyar "tenyésztővel", aki azt hitte, hogy csak egyszer kell a kiskutyákat féreghajtózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!