Karácsonyra kaptam egy yorkit! Tudtok e dolgokat írni ami a fajtisztaságra, vagy éppen az ellenketzőjére utalnak ennél a fajtánál? Most 10 hetes 2kg, és a szőre se nő! A fülét ragasztgatom 3naponta de az sem akar állni! Ezek normális dolgok?
Figyelt kérdés
Az eladó szerint a szülők törzskönyvesek, szükség esetén törzskönyvezhető a kölyök is! Erre most nincs se pénzem, se szükségem!2010. jan. 3. 12:57
61/77 A kérdező kommentje:
ajánlom az olvasásá tudomyányát!Fedeztetés felajánlásáról szó sem volt!
2010. jan. 7. 11:18
62/77 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ajánlgattad fedeztetésre, de egyértelműen írtad, hogy fedezni szokott. Engem meg továbbra is érdekelne a tenyészszemléje és az orvosi szűrései. Vagy talán nincs neki?
63/77 anonim válasza:
van valami új fejlemény a yorkienak hitt keverékről?? érdekel, hogy mi lesz vele, ill. hogy mi lett a csalókkal?
64/77 A kérdező kommentje:
Rendőrségen az ügy!Midenki azt írta hogy nem tehetek semmit de a rendőrségen nem ezt mondták!IP cím alapján nyomozták ki ki ő, és minden hirdetését megtaláltam a mostaniakat is!hát...van egy pár!És páran már jelentkeztek mailen is akiket átvert!
próbálok minden fórumra írni,hohy ne dőljön be senki ilyen csúnyán!remélem sikerül megfékezni!
2010. jan. 7. 13:50
65/77 anonim válasza:
én azt irtam, hogy keresd meg öket! helyes, remélem el tudják venni a kedvüket... és a kutya????
66/77 A kérdező kommentje:
Ja!Hivatalosan nem fedez a bulli!
2010. jan. 8. 08:30
68/77 A kérdező kommentje:
megtartjuk,va ha vissza kéri visszaadjuk
2010. jan. 8. 14:15
69/77 anonim válasza:
"Hivatalosan nem fedez a bulli!"
Na erre akartam kilyukadni. :( Hivatalosan nem, csak nem hivatalosan. Tenyészszemle és szűrések nélkül. Ti sem vagytok sokkal jobbak annál, akitől a yorkit vettétek, úgyhogy szerintem megérdemeltétek...
70/77 A kérdező kommentje:
szerintem meg sajt!Közöd nincs szerintem hozzá semmi!Nem keverék kutyákat árulok calásból!fajtatiszta törzskönyves mind a két kutya és én nem árulok semmit!uh ko.j le már erről a témáról!nem erről szólt a kérdés ha esetleg nem tudsz olvasni segítek betűzni is csak szólj!te erősködsz ezen napok óta mint egy debil
2010. jan. 8. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!