Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Karácsonyra kaptam egy yorkit!...

Karácsonyra kaptam egy yorkit! Tudtok e dolgokat írni ami a fajtisztaságra, vagy éppen az ellenketzőjére utalnak ennél a fajtánál? Most 10 hetes 2kg, és a szőre se nő! A fülét ragasztgatom 3naponta de az sem akar állni! Ezek normális dolgok?

Figyelt kérdés
Az eladó szerint a szülők törzskönyvesek, szükség esetén törzskönyvezhető a kölyök is! Erre most nincs se pénzem, se szükségem!
2010. jan. 3. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:

Hasonlítsd össze, ő egy 10 hetes yorki:

[link]

2010. jan. 3. 14:42
 12/77 anonim ***** válasza:
100%
De remélem ettől még nem fogod elajándékozni a kutyusodat....
2010. jan. 3. 14:43
 13/77 A kérdező kommentje:

hát most a teljes idegi összeomlás szélén állok!38ezer forintos gyedből nevelem kislányom, és az utolsó fillérjeinken vette a férjem meg a kutyust nagy szeretettel,hogy örömet okozzon nekem és kislánomnak!nagyon elkeseredtem most:(

köszönök mindent mindenkinek!

további szép napot nektek!

2010. jan. 3. 15:08
 14/77 anonim ***** válasza:
82%
Hát titeket jól átbasztak ezzel a kutyával:( Yorkiehoz nem sok köze.. esetleg megkereshetnétek akitől vettétek, hogy adja vissza a pénzt, a kutyust meg tartsátok meg, mert amugy megérdemli, hogy szerető családja legyen.. Megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült lóvá tenni benneteket?:(
2010. jan. 3. 15:25
 15/77 anonim ***** válasza:
100%

[link]

bemásoltam a telefonszámot a googleba, 20000ért nem lehet yorkiet venni, a képen látható kutyáknak nem sok köze van a tiedhez:((((

2010. jan. 3. 15:30
 16/77 anonim ***** válasza:
91%

Mostmár késő bánat, de úgy szeretném egyszer megérteni, hogy mi vezérli azokat, akiket így megszívatnak! Tehát légyszíves áruld el, hogy ha olyan nagyon régóta szeretnél egy konkrét fajtájú kutyát, azért, mert neked azok a külső és belső tulajdonságok tetszenek, akkor miért nem kezdtél el gyűjteni rá már réges-régen? Előbb-utóbb összejön az a 60-80 ezer forint, amiért már jó helyről vehetsz valóban fajtatiszta törzskönyvezett yorkit. Értem én, hogy kevés pénzből éltek, nekünk sem voltak mindig alkalmasak az életkörülményeink egy kutya tartására, így 6 éven át csak álmodoztunk róla. Amikor úgy láttuk, hogy itt az ideje, akkor gyűjteni kezdtünk. Közben egy évig tanulmányoztam a fajtát és gondolkoztam, hogy honnan vegyük meg, utána még több, mint fél évet vártunk, hogy megszülessenek a kiskutyák. Ezért is nem értem, hogy miért kell elkapkodni az ilyesmit?

A másik lehetőség, hogy akár örökbefogadhattatok volna valami kis testű, hosszú szőrű kutyát menhelyről vagy fajtamentőktől. Elég felelőtlen volt a férjed, de hamár így akalult akkor szeressétek ezt a kis szőrcsomót és tanuljatok a hibátokból!

2010. jan. 3. 16:24
 17/77 A kérdező kommentje:

Most rengeteg dolog kavarog a fejemben!Szinte már vártam a megvető gondolatokat,hogy mit képzelté?Ennyiért mit akartál?stb....Most őrülten el vagyok keseredve,a bánat amit érzek ki sem mondható!A férjem nem hinném,hogy felelőtlen!Szerintem inkább tisztelet jár neki,hogy szeret és a kis pénzünkből is megpróbálta egy álmomat valóra válltani!én ezért csak tiszteletet és hálát érzek iránta!Az igazság az ,hogy ez nem a magyar népmesék!Aki szegény az ne álmodozzon!Ne képzelje azt,hogy a keservesen, reggeltől estg tartó munkával megkeresett kis pénzén is megveheti azt ami neki nem jár!a pénz bár meg volt drágábbra is,novemberben édesanyának rosszindulatú betegséget diagnosztizáltak,és kellett a pénz a decemberi tüdőműtétjére ahol a tüdeje felét eltávolították!A maradék kis pénzünkért pedig megpróbáltunk szerezni egy kis yorkit!Ez lett belőle!Ami másnak természetes,az nekünk álomvolt és azt hiszem az is marad mindörökre!

Ne nézzétek le és ne bántsátok azokat akik megpróbáltak a kevés kis pénzükért ilyen kutyát venni, ne bántsátok őket, hogy mit képzeltek meg ilyenek!Csak álmodoztak és megpróbáltáki valóra váltani azt ami nektek természetes és megengedhető nekik pedig nem!

2010. jan. 3. 16:35
 18/77 A kérdező kommentje:

és bár nekünk 20000 is nagy összeg az eltartásra vonatkozó dolgokat olvasva, megpróbáltuk minőségi tápot kap ahogy az eladó ajánlotta és minőségi sampon,porcerősítő stb .... mint utóbb kiderült feleslegesen:(

köszönök minden választ!

2010. jan. 3. 16:39
 19/77 anonim ***** válasza:
100%

Pfff...a kép expresszről van leszedve-.-"

szánalom,hogy milyen emberek vannak:S

én a helyetekben felhivnám a "kedves" szapporítót,hogy adja vissza a pénzt...

amugy ebben a kuytusban(ami nálatok van) sztem van valami németjuhász is...:\ nemhiszem h kistestű lesz :S

2010. jan. 3. 16:45
 20/77 anonim ***** válasza:
76%
egyet értek az elöttem szólóval:(
2010. jan. 3. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!