Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Karácsonyra kaptam egy yorkit!...

Karácsonyra kaptam egy yorkit! Tudtok e dolgokat írni ami a fajtisztaságra, vagy éppen az ellenketzőjére utalnak ennél a fajtánál? Most 10 hetes 2kg, és a szőre se nő! A fülét ragasztgatom 3naponta de az sem akar állni! Ezek normális dolgok?

Figyelt kérdés
Az eladó szerint a szülők törzskönyvesek, szükség esetén törzskönyvezhető a kölyök is! Erre most nincs se pénzem, se szükségem!
2010. jan. 3. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
37%
kicsit offolok:) küldesz képet az amerikai bulliról?
2010. jan. 4. 13:32
 52/77 A kérdező kommentje:

[link]

fehér Gladiátor apache

ha gondolod a törzskönyvet is küldhetem:)

2010. jan. 4. 13:44
 53/77 anonim ***** válasza:
37%
kiváncsiságból megnézném a törzskönyvét is:))) nekem kislány van:) mégcsak 7 hónapos, ő is fehér, tigriscsíkos jegyekkel.. mondjuk nem hiszem, hogy rokonok:)
2010. jan. 4. 14:00
 54/77 anonim ***** válasza:
44%
én voltam aki írta hogy a barátnőmnek majd születnek yorkiai szólok de nem fognak túl öreg már szegény kutya és a következő szülésbe bele halna ezért ivartalanították tegnap kérdeztem tőle de majd szétnézek oldalakon mert az én fajtiszta yorkim 35 000 ft-ba került és az enyém a világosabb szőrű fajta amint találok egy aránylag olcsó vagy akiciós áron yorkit szólok.
2010. jan. 4. 14:53
 55/77 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a törzskönyv első oldala!Erről ennyit!!!!!:)))))

2010. jan. 4. 15:26
 56/77 anonim ***** válasza:
37%
a felmenői érdekeltek volna...
2010. jan. 4. 16:18
 57/77 anonim ***** válasza:
75%
Mindenesetre az igaz szeretet még nem tartozik a főbb jellemvonásaid közé. Attól szeretni egy állatot, mert szebb a másiknál, hát... Ha én bármilyen csöpp csúnyaságot is kapnék a férjemtől szeretetből, akkor 1. őt nem bántanám meg semmi pénzért 2. a picit senkinek nem adnám tovább, hisz nálam van a legjobb helye. Idővel majd meg kell tanulnod, hogy élőlényeket nem tárgyként kezelünk és az értéke és a szépsége szerint ítéljük meg. Léteznek belső tulajdonságok is, amik szebbek, mint a külső. És ezt érdemes lenne addig megtanulnod, ameddig még a férjed kitart.
2010. jan. 4. 17:03
 58/77 A kérdező kommentje:

Na jó ez a mindenkinél okosabb vagyok majd én leosztalak stílus már kezd unalmassá válni!Akinek nincs kinek beszólnia ne itt élje ki kicsiny és piti lelkisérüléseit!Egy kérdést tettem fel amire választ szerettem volna kapni!Én itt nem mocskoltam nem aláztam senkit még azt sem aki átvert!És viszont se oktassál már ki hogy én milyen vagyok meg milyen nerm!Mik a jellemvonásaim?Ismersz?Nem!Amúgy meg addig nem is érdekel hogy mit gondolsz rólam!Ha ilyeneket akkor mért nem hagy hidegen a kérdésem, mért válaszolsz rá?Ja!Mert egy gép mögül nafgy ember vagy ugye?Vagy nincs az életedben semmi érdekes ezért máson éled ki magad!?a feltett kérdésrtől már 1000 felé mentünk el,uh köszönöm akik a kérdésre válaszoltak valóban!Sokat segítettetek!Mostmár legalább tudom mi a valódi helyzet!

az alázóknak meg hasonló helyzetet és további szép napot kívánok!

2010. jan. 4. 17:14
 59/77 anonim ***** válasza:
67%
Bocs, én is offolok, de engem is érdekelne ez fedezőkan amerikai bulldogod! Esetleg az egészségügyi szűréseit és a tenyészszemle eredményt is fel tudnád tenni? Köszi!
2010. jan. 5. 14:14
 60/77 anonim ***** válasza:
48%
Lécci menjetek fedeztetni a szaporitok.hu-ra. Köszi! Ez nem hirdetési oldal.
2010. jan. 6. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!