Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Karácsonyra kaptam egy yorkit!...

Karácsonyra kaptam egy yorkit! Tudtok e dolgokat írni ami a fajtisztaságra, vagy éppen az ellenketzőjére utalnak ennél a fajtánál? Most 10 hetes 2kg, és a szőre se nő! A fülét ragasztgatom 3naponta de az sem akar állni! Ezek normális dolgok?

Figyelt kérdés
Az eladó szerint a szülők törzskönyvesek, szükség esetén törzskönyvezhető a kölyök is! Erre most nincs se pénzem, se szükségem!
2010. jan. 3. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
100%
A kiskutya, akiről feltettél képet gyönyörű! Szerintem cseréld le az álmodat arra a csöpp kis tündérgombócra, akit kaptál. Ő egy ajándék és a szeretet, amit tőle fogsz kapni, életed legnagyobb ajándékává teszi. Neveld őt szeretettel és nagyon meg fogja hálálni. Hidd el, 1 év múlva el nem cserélnéd semmilyen törzskönyves kutyára és ő lesz neked a legszebb. Ajándékozz neki egy szerető családot, hisz ő nem tehet semmiről, de boldogan fog imádni élete végéig.
2010. jan. 3. 20:09
 42/77 anonim ***** válasza:
82%

attól még mert mind2 kutya fajatsizta attól még ez szaporítás..nekik már nincs törzskönyvük a gazdik nem tenyésztők,ergó nincs meg a megfelelő tudás,nincs mega koncepció,hogy mi alaján lett pont az a két kutya összsrakva,a kölykök további sorsa,szaporodása nincs ellenőrzive,meggátolva,a szülők nem szűrtek fajtabetegségekre,nincsenek kiállításra hordva,nincs tenyésszemléjük..a tenyésztéshez szaporodásbiológi,arörklődéstan és fajat nagyon jó ismerte kell,sőt az egész állományé!

ez így csak rontja fajtát,amellet,hogy a szülők ki tudja milyenek..

2010. jan. 3. 20:32
 43/77 anonim ***** válasza:
82%

"megpróbáltuk minőségi tápot kap ahogy az eladó ajánlotta és minőségi sampon,porcerősítő stb .... mint utóbb kiderült feleslegesen:( "

Ez a mondat - akármennyire sajnállak titeket - kiverte a biztosítékot... Ha már nem is yorki, akkor felesleges neki a minőségi táp?? Mi lesz a sorsa így annak a csöppségnek, aki az egészről nem tehet?

2010. jan. 3. 21:04
 44/77 anonim ***** válasza:
75%
ha szenved az a kutyus szeretethiányban akkor inkább add neki valakinek akár én is befogadom csak kérlek ne kínozd!Attól még hogy átvertek ő nem tehet róla őt ne bántsd kérlek!
2010. jan. 3. 21:34
 45/77 anonim ***** válasza:
61%
de be adhatod menhelyre is amíg kicsi addig cuki sóval 99% hogy elviszik
2010. jan. 3. 21:44
 46/77 anonim ***** válasza:
kedves utolsó: ez a picúr már 10 hetes, menhelyeken meg vannak még nála is sokkal fiatalabbak, az embereknek meg csak a 6 hetes kölykök kellenek...már a 8 hetes is idős. Az idő múlásával nagyon gyorsan csökken az esélye egy jó gazdira.
2010. jan. 3. 21:55
 47/77 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézzétek! A forrás, mint a fajtatiszta yorkie:DDD

2010. jan. 3. 21:56
 48/77 anonim ***** válasza:
73%

[link]

ITT A VÁLASZ a kérdésre!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. jan. 3. 21:58
 49/77 anonim ***** válasza:
Most mi van? Ezt a hírdetést a pórul járt kérdező rakta ki? Ismeretlen eredetű korcs?? A szerencsétlen kiskutya nem tehet semmiről, miért korcsozod le?! Ugyanúgy tud szeretni mint egy fajtiszta yorkie! És elég szomorú az is, hogy mostmár nem adnál neki minőségi tápot meg ilyeneket, csak azért mert nem yorkie:(
2010. jan. 4. 00:43
 50/77 A kérdező kommentje:

először is nem a minőségi tápról van szó hanem hogy nem yorkiknak való hosszú szörre való, fül felállítására való stb dolgok kellenek akkor neki nem?gondolom én szívtelen!nem a nem szeretetről van szó, hanem direkt pici benti kutyust szerettünk volna a kislány miatt is!kintre nincs szükség mégegyre főleg nem lányra, mert nem szeretném a fajtiszta bulldogomat kasztráltatni,mert fedezni szokott és nem szeretnék keverék kis kutyusokat se mert odaadni nincs kinek,menhelyre meg nem dobálnám ha lehet!annak értelmét nem látom!Nem szeretném hirdetni, bár nem vagyok egy milliomos, de csaló se!!Soha senkit át nem vernék ez nem az én stílusom!ismeretlen eredetű, mivel az eladót elérni nem lehet, azt se tudom milyen keverék a kiskutya mire számítsak a későbbiekben!Így tervezni azt hiszem nem lehet!nem vagyok szívtelen,mert bár nekem 20ezer sem mellényzsebből lett meg, de ingyen megpróbálom olyan helyre adni ahol nincs kutyus és talán egy másik kisgyerek vagy felnőtt hű szerető társa lehet!így,hogy azt se tudom mekkorára számítsak ,hát nem igazán látok más kiutat!

Aki felajánlotta hogy szól ha lesz a barátnőjének kiskutyája,nagyon megköszönném ha írna egy privi mailt és tudnánk tartani a kapcsolatot!Ingyen nem kívánnám én senkitől,illetve írtátok hogy 5500 a Tk azt is kifizetném!

Örülnék ha írnál!Köszönöm+!

2010. jan. 4. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!