Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek érdemes az egyetem...

Szerintetek érdemes az egyetemre menni kivizsgálásra?

Figyelt kérdés

A kutyámnak olyan baja van, hogy időnként nem tudja 100%-osan kinyitni a száját (az egyik oldalon)és ha próbálkozik, fáj neki.

Már csomó mindenre gyanakodtak az állatorvosok, de mg senki nem tudta megmondani, hogy konkrétan mitől van.

Érdemes elmenni az egyetemre ilyen esetben? Nem túl drága?

2014. ápr. 22. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Tapasztalatból mondom sajnos.Meg rajtam kívül is nagyon sok kutyás véleménye ez.Annyira messze nem jók,mint amilyen drágák.Meg kitalálnak egy csomó felesleges vizsgálatot,hogy minél több pénzt hagyjál ott.

Pl.az én köhögő kutyámra azt mondták,torokrákos,vigyem el másnap vizsgálatokra 50 ezerért.Mindezt úgy,hogy a csávó 2 méterről nézett bele a békésen álldogálva csóváló kutya szájába,közelebb nem mert jönni.

Reggel elvittük saját orvosunkhoz.Ő megvizsgálta,közölte,sima torokgyulladása van,ami első ránézésre látható és felismerhető,köze nincs a torokrákhoz.De azért az Egyetemen legomboltak volna 50 ezerre feleslegesen.

Az ismerősöm kutyája kb.25 kiló volt.Felírtak neki napi 3 Verospiront,a kutya 2 nap múlva meghalt.

Aki nem ismeri,ez egy olyan erős gyógyszer,amiből nekem a kórházban is alig mertek adni az orvosok.Mindezt úgy,hogy 130 kiló vagyok és ugye ott állandó kontroll alatt voltam.

2014. ápr. 22. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Érdemes egy jól felszerelt magánintézményt felkeresni. Én Debrecenbe tudok neked ajánlani, mi ide járunk a kutyussal. 3 helyet próbáltam ki a városba, itt voltam a legelégedettebb, és itt nem akartak mélyen a zsebembe nyúlni, tényleg a kutyám érdekeit nézték. Itt találod őket, ez egy családi vállalkozás, nekem is egy kutyás barátom ajánlotta ezt a rendelőt.

[link]

2014. ápr. 22. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Én pedig a Felicavetet ajánlom az Egyetem helyett. Az Egyetemmel nekem is vannak sajnos rossz tapasztalataim.
2014. ápr. 22. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Budapesten lakom, úgyhogy Debrecen sajnos kilőve :), de a másik lehetőségnek mindenképpen utánanézek.

2014. ápr. 22. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Küldök PÜ-t!
2014. ápr. 22. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Én sem ajánlom az Egyetemet. Nekem ismerős ajánlotta, de hihetetlenül drágák, és nem jobbak, mint sok Bp környéki állatorvos. Én nagyon pórul jártam velük, nem is olyan vizsgálatokat csináltak, amit a mi tüneteinkkel első körben szoktak, és ott hagytam kapásból 45 ezret egy láttamozásért, bőrkaparék vizsgálatért és bódítás nélküli petefészek ciszta nézésért (azt gondolom ultrahanggal csinálják).
2014. ápr. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!