Holnap visszük a kutyánkat az éves kivizsgálásra. Szeretném ha a kutyám kapna kutyachipet szerintetek érdemes meg venni?
Anyukám azt mondta, hogy felesleges... de én akkor is szeretném ha lenne neki mert ha véletlenül elszökne vagy valami akkor hamarabb haza kerülne..
Még az is érdekelne hogy körülbelül mennyibe kerül most egy kutyachip? Hallottam már olyat hogy 15 ezer Ft.. de olyat is hogy ingyenes...
Mindenképpen érdemes megvenni, és ha jól tudom áprilistól kötelező is lesz, tehát megúszni nem fogod.
Orvosonként változó, van ahol az önkormányzat is támogatja. 15 ezer semmiképpen, én legutóbb azt hiszem 6-ért chippeltettem.
5-10 között van a legtöbb helyen. Olcsóbban, vagy ingyen akciózással úszhatod meg, állatvédő egyesületek szoktak ilyet szervezni, pl. a Zöld Zebra.
Egyébként mindenképpen érdemes belerakatni (ÉS regisztráltatni, mert anélkül semmit nem ér!), tényleg meggyorsítja a hazakerülését, hiszen akárki találja meg, valószínű elviszi állatorvoshoz, aki megnézi, van-e benne, meg a menhelyek is azzal kezdik, hogy chipet keresnek, szóval nagyon hasznos.
19:45 vagyok
Ja és egyszer volt 1 törzskönyves kakukázusi szukám chippel még kölyök volt amikor el lopták. Hiába volt benne soha sem került vissza. Pedig még lehet hogy él valahol mert ez 2 éve történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!