Kisbabát szeretnék, érdemes kivizsgálásra mennem?
szerintem igen, érdemes.
Egy 3. és 21. napi vérvétel (hormonpanel pajzsmiriggyel együtt), plusz egy középidei uh nagyon sokat segíthet.
Aztán lehet pár hónapig hőmérőzni, ovutesztelni, és nagyon szeretni egymást.
Ha aztán veled minden OK, és mégsem jön össze, akkor lehet a kiskatonákat is vizsgálni.
De lehet, hogy kapásból összejön, és semmi hasonlóra nem lesz szükségetek.
Szerintem fordítva. Pár hónap hőmérőzés, ovitesztelés, próbálkozás, és ha mondjuk 5-6 hónap alatt nincs eredmény, akkor kivizsgálás. Nem kell rögtön úgy nekiállni, hogy valami nem stimmel és ki kell vizsgálni, hogy mi nem. Ismerd meg a tested, ha tudod mikor mi történik, lehet, higy kivizsgálás nélkül is összejön.
Ha nem, akkor indulhat a masodik kör.
Ovitesztelés helyett persze ovutesztelés. :)
Én annak idején mindent, de tényleg szinte mindent elolvastam az ovulációról, luteális /folliculáris szakaszról, hőmérőzésről. A második hónapban terhes lettem.
Persze nem szentírás, van, akinek nehezebben megy, az sem tragédia, türelem. Nem kell rögtön orvoshoz rohangálni, deazért éveket se várjatok tétlenül.
Ez aranyos! :)
Első vagyok, mi 3,5 évig próbálkoztunk hiába, végül inszem lett a vége.
Ezért írtam, hogy ne vesztegessétek az időt.
Másodiknak gyorsan összejött a babó, nyilván másképp is látja a dolgokat.
Igen, kicsit másképp látjuk, de ez természetes.
Én sem mondom, hogy sokat várjanak, csak hogy fordítva kezdenem/kezdtem. De 5-6 hónap múlva mentem volna kivizsgálásra én is, ha nem sikerül.
Végül mindegy is, hogy kinek mennyi időbe telt, a lényeg, hogy megszülettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!