Milyen kutyát ajánlanátok? Sürgős!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kertes házban lakunk, nagy kerttel, és szeretnénk egy nem nagy termetű, aranyos, -lehetőleg ne sima szőrű kutyát, amit egy 12 éves lány is tudna sétáltatni- melyeket ajánlanátok?2009. dec. 22. 10:54
42/45 anonim válasza:
Ne haragudj,kedves kérdező,de kutyát nem úgy kell venni,hogy "sürgős",meg azt sem tudjátok,milyen fajta kell.
Így könnyen beleszaladhattok egy szaporítóba és jó eséllyel kaptok egy beteg és/vagy ideggyenge kutyát.
Lelkiismeretes teyésztő nem ad el sürgősen kutyát,épp a rossz tapasztalatok miatt.
43/45 anonim válasza:
Mudi! Én 10 éves koromban kaptam és mindent egyedül csináltam vele még kutyaiskolába sem jártunk, mégis eljutott versenyeken a dobogóig!
Van mudimentés is!
44/45 anonim válasza:
Szerintem válasz keveréket menhelyről.
45/45 anonim válasza:
ezt ki kell tölteni és a végén meg kapod azokat a kutyákat amelyek alkalmasak nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!